G4Media.ro

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va avea conducere militară. Medicul colonel Daniel…

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu va avea conducere militară. Medicul colonel Daniel Chelcea, noul director general, anunță că va verifica personal situația fiecărui spital din județ

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu va avea, în premieră, conducere militară, noul director general va fi medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu, acesta declarând că o să verifice personal situaţia din fiecare spital din judeţ după ce îşi va intra în atribuţii miercuri dimineaţa, transmite Agerpres.

Potrivit colonelului Chelcea, şi funcţia de director adjunct de la DSP va fi ocupată tot de un militar.

„În primul rând o să fie o perioadă în care o să analizez resursele şi problemele şi greutăţile de acolo. Sper ca perioada asta să fie extrem de scurtă, cât de scurtă, în funcţie de ce găsesc. O să merg pe teren, o să văd spitalele, o să văd pe cine ne putem baza, ce putem să facem acolo. Ca şi măsuri, când o să am o imagine clară, atunci o să discutăm despre ea”, a precizat noul director DSP Sibiu, medicul colonel Daniel Chelcea.

Întrebat ce mesaj are pentru sibieni, noul director DSP a transmis: „Să poarte masca. Să avem răbdare că lucrurile vor trece”.

Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România în privinţa ratei de infectare, situată la 9 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu, aflat în a doua zi de carantină, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori marţi.

Vicepremierul Raluca Turcan anunţa, vineri, că directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, Gabriel Budescu, a demisionat şi că aşteaptă şi demisia directorului SCJU Sibiu, Liliana Coldea.

Sursa foto: Facebook SJU Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ce ar fi si o conducere militara a Romaniei ?

  2. cati mai suntem in tara? cati sunt la buget, sanatate armatei romane? i cate rude are fiecare angajat care v-a refuza vaccinul impreuna cu demisia>?

  3. Băi, uite că cineva a ascultat de propunerea consilierilor USRPlus. Pfui, să nu vă deocheați! ( Desigur cu masca pe față)

  4. Polidine de la Cantcuzino in urul tutoror sibienilor! Care-i faza cu increderea in armata, mai ales la useristii cei occidentali? O fi din cauza ca armata romana e unicat, impusca doar proprii cetateni din 1945 incoace.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.