G4Media.ro

Dinel Staicu a fost eliberat condiționat, după opt ani de închisoare. A…

Dinel Staicu a fost eliberat condiționat, după opt ani de închisoare. A fost condamnat pentru fraudarea Băncii Religiilor, Transgaz și mituirea a trei judecătoare

Tribunalul Ilfov a dispus, luni, liberarea condiţionată a omului de afaceri Dinel Staicu, fost preşedinte al SIF Oltenia, care era condamnat la 12 ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), în dosarul mituirii a trei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti şi în dosarul fraudării Transgaz SA Mediaş, transmite Agerpres.

Tribunalul Ilfov a admis contestaţia lui Dinel Staicu împotriva sentinţei penale din data de 26 iulie a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti prin care instanţa respinsese ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Staicu Dinel. Hotărârea Tribunalului Ilfov este definitivă.

„Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Staicu Dinel din pedeapsa de 12 ani de închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.1852/2018 emisă de către Judecătoria Sector 4 Bucureşti. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului Staicu Dinel de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii”, se precizează în decizia Tribunalului Ilfov.

Fostul preşedinte al SIF Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare pentru fraudarea Transgaz Mediaş, pentru devalizarea BIR şi pentru mituirea a trei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti.

(Sursa foto: gds.ro)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Oare ne uitam la viitorul Ministru al Finantelor? Este calificat…

  • Si trebuie cineva sa-i tina locul lui Valcov pe perioada absentei,nu ?

   PS. Tot vreo 8 ani se preconizeaza… :))

 2. Dinel Staicu s-a intors fara Banca Religiilor.

 3. Cât a devalizat? Care a fost prejudiciul total?
  ȘI CÂT AU RECUPERAT?
  Se poate da reducere de pedeapsă FĂRĂ recuperarea prejudiciului?

 4. Astia pot sa faca ce vor suntem incet,incet sub dictatura! Neam de traista care de când ne știm am stat cu capul plecat,vezi doamne sa nu-l taie sabia.Si în 1989 la așa zisa Revoluție nu românii au pornit-o ci servicile secrete unguresti,rusesti și americane.

 5. PAI GATA BA, A IESIT TOATA LUMEA BUNA, SE POT APUCA DE JEFUIT BA.
  I-A SCOS TUDOREL SI ACUM LE PUNE COVORUL ROSU SI II BELESTE PE PROCURORI.
  HA IA, CA AFACERISTUL ALA, MUSTATA, E MULTUMIT. NE-AU SUIT IN CAP TOTI OTII.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.