G4Media.ro

Deschiderea treptată a școlilor începând cu “ultimele două săptămâni ale lunii august”…

Deschiderea treptată a școlilor începând cu “ultimele două săptămâni ale lunii august” prin reorganizarea calendarului anului școlar, recomandată de Coaliția pentru Dezvoltarea României

“Toate scenariile trebuie să aibă la bază un singur obiectiv: cât mai mulți elevi în sălile de clasă!”, susține Coaliția pentru Dezvoltarea României în concluziile unei evaluări privind școala online, studiu dat publicității joi.

Studiul respectiv, realizat în luna iunie, a urmărit să vadă ce a însemnat școala online pentru elevi, părinți, respectiv profesori, în ideea că “reîntoarcerea copiilor la școală în septembrie 2020 înseamnă reorganizarea școlii conform realităților sociale și economice deternimate atât de pandemie, cât și de noile norme de funcționare socială și economică”.

Datele culese arată diferențe considerabile în modul în care au perceput școala online, așa cum a avut loc în primăvară, dar și o lipsă de adaptare la noul mediu.

Între altele, 1 din 3 elevi nu a înțeles lecțiile la matematică, iar dintre profesori doar 6% apreciază lucrurile noi învățate despre educația digitală și numai 8% văd un avantaj în comunicarea cu părinții.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: www.freepik.com

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Vreau un exemplu de cum această coaliție abonată la bani publici a dezvoltat România, altfel decât prin a toca banii românilor.

  2. Asa a recomandat Cumpanasu sau sclavii lui din sindicate?

  3. Coalitiile imbecililor vor sa si justifice existenta si subventiile si proclama tot felul de sin eaua non uri. Au solutii la orice si nu rezolva niciodata nimic. Ma intreb daca s doar superficiali sau pur si simplu imbecili. Ii anunti acum pe oamenii care si au programat concedii stiind ca incepe scoala in 15 septembrie sa si aduca de luni copilul la scoala? Prezenta fizica e necesara deoarece? Doar canu si iau profesoarele ploconul? Ca si mumiile de la asa zisa academie fostii colegi ai academicienei impuscate. Numai savanti in tara asta. De aceea a ajuns dancileza prim ministra badalau si altii facatori de legi. Bs penibililor ne e sila de voi