G4Media.ro

Deputatul PNL Gigel Știrbu: ”Propunerea de mărire a valorii tichetului de masă…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL Gigel Știrbu: ”Propunerea de mărire a valorii tichetului de masă aparține premierului Nicolae Ciucă, mi-a zis într-o discuție privată/ Lucrăm împreună la bunăstarea românilor, nu suntem la Crosul Tineretului, cine ajunge primul la sosire”

Deputatul PNL Gigel Știrbu a reacționat sâmbătă, pe Facebook, după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia social-democrații au propus mărirea valorii tichetului de masă de la 20 la 30 de lei.

Știrbu a subliniat că propunerea îi aparține premierului Nicolae Ciucă, care i-ar fi zis într-o discuție privată că vrea să propună coaliției dublarea valorii acestuia.

Deputatul și-a apostrofat colegii de guvernare, spunând că ”lucrează împreună la bunăstarea românilor” și nu sunt la ”Crosul Tineretului” unde contează cine ajunge primul la linia de sosire.

 • ”Văd în presa românească o știre,cum ca PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă,informație neasumată, ci venită pe surse,ceea ce arată nimicnicia unor oameni. Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparține Premierului Nicolae Ciucă, care intr-o discuție privată,cu subsemnatul, pe 29 martie a spus,citez ,,Domnule,aș vrea să propun Coaliției dublarea valorii tichetului de masă,deoarece cheltuielile au crescut și pentru angajații romani,cei care aduc plus valoare în România!” Prim Ministrul susține creșterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum, la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat. Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la “Crosul Tineretului,” cine ajunge primul la linia de sosire .Prim Ministrul, NU dorește ca tichetele de masă să mai fie imaginea sărăciei! Pentru că adevărul contează”, a fost textul publicat de Gigel Știrbu pe Facebook, redat cum a fost scris.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. E mare concurs in coalitia mafiota PSD-PNL-UDMR: cine e mai socialist, cine da mai multe pomeni, cine toaca mai multi bani publici, cine munceste mai putin, cine isi angajeaza mai multe rude, prieteni, amante, cine mai infiinteaza noi pensii speciale etc.
  PSD e primul la pomeni din banii altora, dar PNL nu se lasa, vrea sa fie el in frunte! 🙂
  Oricum, tichetele astea pe care se bat PSD si PNL sunt in principal pentru bugetari, in timp ce cei din privat – care produc banii – nu intereseaza pe nimeni de la guvernare… Sa se descurce privatii cum pot, ca pana acum! 🙂

 2. Atâta știți lichelelor bolșevice, să mai aruncați ceva pomană ca să puteți fura liniștiți 😂😂😂

 3. Cine-i bolșevicul asta ?

  • Tinerii au fost buni doar ca să păcălească UE să dea banii, acum au revenit mumiile bolșevice care ne-au furat 30 de ani.

 4. Bun, asteptam cu interes, in vremurile astea tichetele de masa au devenit un criteriu principal de alegere al jobului. Mai pe romanaeste daca nu dai si tichete, ca firma NU EXISTI, alte tampenii de „beneficii” sunt ignorabile exceptie facand decontarea transportului.