G4Media.ro

De ce n-a participat primarul general la nici o dezbatere? Nicușor Dan:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

De ce n-a participat primarul general la nici o dezbatere? Nicușor Dan: A fost un calcul. Cu oricare dintre ei aș fi avut dezbatere l-aș fi ridicat față de celălalt / Nu se pune problema să candidez la președinția României

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, luni seară, la Antena 3, că nu a dorit să participe la nici o dezbatere electorală în timpul campaniei pentru că nu a dorit ”să ridice” pe niciul dintre cei doi candidați cu un scor apropiat, Gabriela Firea și Cristian Popescu Piedone.

”Noi am avut alegeri într-un singur tur. Cu oricare dintre ei aș fi avut dezbatere l-aș fi ridicat față de celalalt. Nu am vrut să fac asta. A fost un calcul. Nu știam că diferența poate să fie așa de mare”, a declarat Nicușor Dan, care a câștigat alegerile cu 47%, mai mult decât dublu decât Gabriela Firea (PSD), următorul clasat.

Întrebat dacă va candida la președinția României, Nicușor Dan a declarat: ”Nu se pune problema.”

Primarul general a spus că a fost sunat de mai mulți politicieni pentru a fi felicitat, între care liderul PNL, Nicolae Ciucă.

El a mai spus că în ce privește problemele Bucureștiului, ”apă caldă tot mai bine, dar o să mai avem avarii. Peste patru ani o să avem reparat jumătate din rețeaua magistrală”.

Nicușor Dan a precizat că suprapunerea alegerilor n-a ajutat, procesul de vot a fost mai lung. Primarul a precizat că o susține pe Clotilde Armand la Sectorul 1, unde procesul de primire a voturilor de la secții a fost blocat iar diferența față de candidatul PNL Nicolae Tuță este foarte mică, de câteva sute de voturi.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...