G4Media.ro

David Popovici înainte de startul CM de înot pentru juniori: ”Doborârea unui…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

David Popovici înainte de startul CM de înot pentru juniori: ”Doborârea unui record mondial este cool” / ”Poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”

David Popovici a declarat într-o conferinţă de presă, înainte de startul Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima, că nu aare un obiectiv anume şi că şi-a propus să se bucure de competiţie, să înoate repede şi să profite de atmosfera frumoasă, informează News.ro, care citează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

“Pentru această competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată. Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie. Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă. Ocazional putem face ceva foarte frumos. Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite. Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe? Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori, dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”, a spus Popovici.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori (14-17 ani la feminin şi 15-18 ani la masculin) debutează astăzi, iar David Popovici va concura în probele de 100 m liber, 200 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Hai David, hai copii, hai Romania!!!