G4Media.ro

Daniel Băluță spune că Sectorul 4 este pregătit pentru începerea anului școlar:…

Daniel Băluță spune că Sectorul 4 este pregătit pentru începerea anului școlar: Avem dezinfectanți, măști pentru toți copiii și profesorii, inclusiv posibilitatea de a testa toți elevii pentru COVID-19. Am achiziționat 5000 de tablete pentru cursurile online

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat, marți, într-o conferință de presă, că sectorul este pregătit pentru începerea anului școlar cu dezinfectanți, măști pentru toți copiii și profesorii, inclusiv posibilitatea de a testa toți elevii pentru COVID-19. Băluță a precizat că primăria a achiziționat 5000 de tablete pentru cursurile online, iar în săptămâna dinainte de începerea școlii vor fi făcute traininguri cu profesorii și tot personalul nedidactic.

Băluță a precizat că, în situația epidemiologică din prezent, în București școala va începe pe „scenariul galben”, din cauza supraaglomerării școlilor.

Daniel Băluță (PSD) a subliniat „colaborarea foarte bună cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Direcția de Sănătate Publică și Ministerul Educației”.

„În Sectorul 4 suntem pregătiți pentru începerea anului școlar. Avem substanțe biocide, avem la nevoie mănuși, avem măști pentru toți copiii, avem viziere dacă este cazul pentru profesori și avem inclusiv o procedură care ne ajută în caz de nevoie, la solicitarea DSP, să putem să testăm absolut toți copiii din școlile, liceele, creșele, grădinițele din Sectorul 4, ori de câte ori situația epidemiologică ne-o va cere”, a afirmat edilul.

Daniel Băluță a mai spus că, acolo unde vor fi elevi sau profesori cu simptome, toți elevii din clasa sau școala respectivă și toți profesorii vor fi testați.

Primarul Sectorului 4 a mai precizat că primăria a achiziționat 5000 de tablete pentru cursuri online, care vor fi distribuite acolo unde e nevoie, pe perioada de timp în care este nevoie. „Nu e un cadou pe care îl facem cuiva, ci livrăm acolo unde este nevoie”, a adăugat Băluță.

„Sectorul 4 e pregătit să asigure infrastructură educațională. Cu o săptămâna înainte de începerea anului școlar vom fi gata și vom avea training cu personalul din creșe, grădinițe, școli și licee, pentru ca fiecare să știe ce are de făcut”, a susținut primarul.

El a precizat că fiecare unitate de învățământ va fi dezinfectată de două ori pe săptămână, iar creșele vor fi dezinfectate zilnic. Băluță a spus că ziua de luni de după alegerile locale va trebui să fie fără cursuri în școli, pentru dezinfecție.

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Probabil mastile si dezifectantii au fost cumparate de la firmele clanului sportivilor cu preturi ultraumflate. Tabletele cel mai probabil cumparate prin acelasi sistem de firme la pret de 100 de ori valoarea lor ca vorba aceeaa : prostii din secotrul 4 platesc taxe iar noi le cheltuiem fara sa dam socoteala . In paralel ministerul anunta ca achizitioneaza tablete. Aici este pe sistemul : cine cheltuie mai repede banii fara nici un control. Evident ca vor ajunge aceste tablete la cine trebuie nu la cine are nevoie.

 2. Dar cu distanțarea fizica ?

  PS. Băluță se grăbește cu anunțurile acestea mânat de grijile lui electorale, nu de grija copiilor.

  • Cotetul de sect. 4, sectorul facut pe groapa de gunoi a miticilor, pe mlastina!!! Bomba mizeriei din miticia!!! Acolo unde parcurile au devenit betoane si spalatorii!!!! Monumente de coruptie la nivel national !!!

 3. Are artistul trotuarelor si bordurilor de toate, bravo bai dentistule, i-ai pacalit pe toti!

 4. Cel mai performant primar din capitala, el trebuia sa candideze la primaria capitalei

  • Cel mai performant primar la spart bani din buget pentru imaginea sa personală, cu ajutorul clanurilor interlope

 5. O tara de idioti: cum o sa pui copii de 6-7 ani sa pastreze distantarea fizica dar mai ales sa poarta masca ore intregi si mai ales cand sunt in pauze sau intra de-a valma la toalete ?

 6. Avem tot, mai putin MANUALE!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.