G4Media.ro

Dăncilă, ofertă pentru Opoziție: ”Lăsați guvernul să-și facă treaba. Imaginați-vă alegerile de…

Dăncilă, ofertă pentru Opoziție: ”Lăsați guvernul să-și facă treaba. Imaginați-vă alegerile de anul viitor cu PSD în opoziție și cu voi la guvernare. Ați mai fost zdrobiți, știți cum e”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut joi un apel la Opoziție să lase guvernul „să-și facă treaba”, transmițându-le că daca PSD trece în opoziție, va zdrobi totul la alegerile din 2020.

”Și, pentru că eu personal NU CRED că vreți în mod real să guvernați această țară, vă îndemn să vă imaginați scenariul alegerilor de anul viitor cu PSD în opoziție și cu voi, alianța amatorilor, la guvernare. Ați mai fost zdrobiți, știți cum e”, a spus Dăncilă în discursul din Parlament de la moțiunea de cenzură.

”Așa că, stimați colegi, lăsați guvernul să își facă treaba și să continue măsurile și reformele începute. Rămâneți în opoziție, unde, din fericire, toate amenințările și ideile voastre rămân la stadiul de vorbe. La guvernare, stimați colegi, ați fi un adevărat dezastru și un pericol pentru această țară!”, a mai spus Dăncilă.

Foto: Facebook / PSD

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Făi tuta absoluta…Nu a pierdut opoziția în 2016…A pierdut România pentru că nu au ieșit Oamenii la vot ci doar pesedistii ,lichelele sugatoare de la buget. O sa fii uitată ca un coșmar de care nu trebuie sa-ti mai aduci aminte niciodată!

 2. PSD trebuie desfiintat ! Balaurul trebuie distrus fara mila ! Balaurul isi va reveni ,va uita ,va fi mai fioros,mai crud si mai sangeros .PSD,sa plece ! Dragnea a ramas pe retina noastra,Dragnea este PSD.PSD este un blestem pentru Romania.

 3. In aprooape 2 Ani, analafbeta Veorica a reusit ceva maret: a invatat sa CITEASCA mai bine dupa biletelele scrise de Consilieri destepti!
  Bravo, Veorico, ai fi trecut clasa a IV-a!!!!
  Daca ar trebuit sa vorbeasca liber, fara billetele, nu depasea nivelul: „am marit salariile si pensiile”!
  Rusine, analfabeto!

 4. Încă mai e de eliberat din puşcării şi de adaptat legi la corupţie.

 5. Guvernul PSD va pica sigur. Cățeaua neconflictuala a pesedeului va amuți. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Politrucii de la PSD se manifestă așa cum au moștenit de la partidul comunist din care se trag.
  Minciuna, violență de limbaj, hoția este punctul lor tare. Acest comportament ține la cei spălați pe creier. Intre timp lumea s-a mai trezit. Moțiunea de cenzura va trece. Este imperios necesar sa nu ne oprim aici. Vrem să aflăm adevărul care ne este ascuns. Vrem sa știm situația reala a țării. vrem ca cei care au adus tara aici sa plătească cu vârf și îndesat. În primul an de guvernare nouă acești răufăcători pesedisti să fie ținuți în corzi. Trebuie sa aflăm totul despre ei. Adevărul ne va elibera.

 6. Fă țață de Videle. Ești adevăratul coșmar al României. Celălalt coșmar este acolo unde îi este locul. În anul care urmează sper să vă fie arătată în oglindă hidoșenia feței voastre pesediste. Această cerință este cea mai importanță acțiune a opoziției. Restul va fi revenirea la normalitate.

 7. Cinism marca Liviu Dragnea!
  Păcat că nu aveți doi copii, dna prim ministru. Măcar o dată merita să vă gândiți cum ar fi să trebuiască să faceți „alegerea Sofiei”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.