G4Media.ro

Dan Cărbunaru, propunerea premierului Ciucă pentru funcția de purtător de cuvânt al…

Foto: Facebook/ Dan Cărbunaru

Dan Cărbunaru, propunerea premierului Ciucă pentru funcția de purtător de cuvânt al Guvernului / Fostul purtător de cuvânt al Marii Loje Naționale din România spune că a ieșit din masonerie acum două luni

Jurnalistul Dan Cărbunaru va fi noul purtător de cuvânt al Guvernului Ciucă, urmând să-și preia atribuțiile în următoarele zile. Informația, publicată inițialt de jurnalistul Radu Tudor pe blogul său, a fost confirmată pentru G4Media.ro de Cărbunaru.

”Am acceptat propunerea. O tratez cu maximă seriozitate și responsabilitate. Îmi doresc ca experiența acumulată până acum să fie utilă în comunicarea guvernamentală. Sunt onorat de propunerea primită din partea prim-ministrului Nicolae Ciucă. În următoarele zile, după ce voi parcurge procedurile necesare, voi putea prelua atribuțiile încredințate”, a declarat Cărbunaru pentru G4Media.ro.

Cărbunaru a fost purtătorul de cuvânt al Marii Loje Naționale din România, dar spune că a renunțat la acestă poziție în urmă cu două luni. Tot atunci, ar fi ieșit și Marea Lojă.

”Sunt vreo două luni de când  numai sunt purtător de cuvânt al Marea Lojă Națională din România. Cred că au fost aproape zece ani cât am fost purtător de cuvânt. Am renunțat la calitățile deținute acolo printr-o solicitare transmisă în acest sens”, a declarat Cărbunaru.

Dan Carbunaru este CEO si fondatorul publicatiei online Calea Europeana, o platforma multimedia ce promoveaza relatiile europene si trans-atlantice.

Potrivit CV-ului său, a fost corespondent la Bruxelles pentru Calea Europeana, Dan Carbunaru este acreditat pe termen lung la Institutiile UE si a relatat, ca membru al delegatiei romane de presa acreditate pe langa Presedintia Romaniei, cele mai importante momente dupa aderarea Romaniei la UE.

Născut la Brăila, în data de 14 aprilie 1978, Dan Cărbunaru a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti, în 2000, cu lucrarea de Diplomă „Securitatea în Spatiul Comunitar

A fost jurnalist la Mediafax, Adevărul sau Gândul.

Absolvent al Colegiului Național de Apărare, în cadrul căruia au fost abordate teme precum oportunităţi de modernizare a statului prin prisma statului de ţară membră NATO şi UE, Dan

Cărbunaru a urmat şi cursurile Colegiului Naţional de Informaţii, absolvit cu lucrarea de dizertaţie “Contribuţii privind Arhitectura de Securitate Europeană”.

Din 2006, Dan Cărbunaru lansează proiectul Calea Europeană, o emisiune realizată în cadrul postului B1 TV. Săptămânal, timp de sase ani, au fost abordate, de atunci, în fiecare luni, teme de relevanţă naţională şi europeană, în contextul aparteneţei României la arhitectura Uniunii Europene.

Emisiunea a fost difuzata si pe TVR1, in perioada octombrie 2013-februarie 2014, cu acelasi scop de informare a publicului in legatura cu importanta valorilor europene si euro-atlantice.

Din 2009, portalul multi-media de afaceri europene CaleaEuropeana.ro functioneaza neintrerupt,

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. Antonel Tanase nu a demisionat din PNL? Că era cu Orban…

 2. din ce inteleg stia de 2 luni ca va fi purtatorul de cuvant al guverului

  • Ce rapid vă prindeţi😄.
   Dar fiţi liniştiţi că Ciolacu nu era în blat cu Iohannis şi Iohannis era în blat cu Ciolacu, pricepeţi nu 🙄?

 3. Ăștia ne cred prosti rău de tot! Niciodată un mason nu iese din masonerie! Cum poți sa pui purtător de cuvânt la un guvern, un mason care a fost purtător de cuvânt la Marea Loja? Este culmea nesimțirii și a disprețului a acestui general de 2 lei, fata de poporul român! Poate ca acum, în sfârșit oamenii sa-si dea seama cine guvernează cu adevarat aceasta țară și sa se trezeasca!

  • Poate s-a „autosuspendat” precum infractorii de partid cand sunt prinsi de DNA.
   Revine pe postul lui cand pica guvernul.

  • A intrat in adormire mai exact. Dar din masonerie nu iesi decat daca te ard ei intre coloane (adica te dau ei afara) sau crapi. Nu e niciun mason pe aici sa explice mai exact cum sta treaba?

 4. Nici masoneria nu mai e ce-a fost. Intră și ies toți papagalii, ca la buda publică. Neschimbați au rămas doar idioții care ți-ar povesti o noapte întreagă despre masonerie, oculta mondială, Soros, alea-alea….

  • Bine observat.
   Nici nu e de mirare că nu ne mai pot prosti.

   🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 5. Asta e sistemul din România: securiști, copii de securiști și absolvenți de cursuri de securitate 😂

  • Dă măi dar parcă sunt mai proşti ca noi.

 6. DUPA CUM SE VEDE , AM MAI PUTEA INTELEGE CA MISCAREA LUI JOHANIS-CATU AR PUTEA FI MISCARE MASONICA DESPRE CARE NICI CIUCA NU A FOST STRAIN .
  CUM IN MAJORITATEA INSTITUTIILOR DE STAT AVEM MASONI LA CONDUCERE SI TOT SE ARE IN VEDERE MODIFICAREA CONSTITUTIEI, NU AR FI MAI BINE DE INITIAT UN REFERNDUM CU EFECTE OBLIGATORII ,PRIN CARE MASONERIA SA FIE SCOASA IN AFARA LEGII ?
  DE ASEMENA NUTREBUIE UITATA PENTRU A FI ANULATA :
  -LEGEA 28/1991 ( LEGE Nr. 28 din 15 martie 1991 PENTRU ACCEPTAREA DE CATRE ROMANIA A ACORDULUI (Statutului) PRIVIND CORPORATIA FINANCIARA INTERNATIONALA .

 7. E un pas inainte: guvernul zombilitic a facut „performanta” negativa in materie de Comunicare: zombilticul caruia i se impleticeau vorbele in gura NU a avut Purtator de cuvant… nici un MInister NU a avut iar Premierul si Minsitrii au excelat prin LIPSA de Comunicare, NU am vazut macar o Conferinta de presa la vreun Minsiter timp de 1 AN aproape, unde Minsitrul sa stea „eroic” in fata jurnalsitilor si sa raspunda la intrebari, dimpotriva fugeau de jurnalisti, desi Art. 17 din Legea nr 544/2001 privind liberul acees la Informatii publice ii OBLIGA:
  „Articolul 17
  (1) Autoritățile publice au obligația să organizeze periodic, de regula o data pe luna, conferințe de presa pentru aducerea la cunoștință a informațiilor de interes public.
  (2) În cadrul conferințelor de presa autoritățile publice sunt obligate să răspundă cu privire la orice informații de interes public.”

  Despre preziidentul ascuns la Cotroceni, aceeasi „excelenta” in LIPSA Comunicarii: fara Purtator de cuvant si mai ales FARA Conferinte de presa unde jurnalsitii sa puna intrebari prezidentului Haos Werner Iohannis!
  Dezatsru in materie de Comunicare, DEZASTRU care s-a vazut cel mai bine acum in Campania de Vaccinare, unde a LIPSIT o Campanie de Infromare, de Constientizare a Cetatenilor!

 8. Mare maestru la loja securității.

 9. Va dati seama ce „zidar”, din 2006 pana incoace a strans numai 650 de like-uri la Calea Europeana! Probabil ca-n loja e un slujitor mai asiduu.

 10. Poate-l invatati si pe Ministrul Finantelor cum sa vorbeasca(desi, asta implica si cum sa gandeasca, ceea ce-i prea tarziu). Ne-ati imploscat de Rusine. Niciodata nu mi-a fost mai rusine ca acum ca sunt roman.