G4Media.ro

Daily Mail: Hunter Biden era angajatul lui Puiu Popoviciu în 2016 și…

Foto: Hunter Biden și Joe Biden / Twitter

Daily Mail: Hunter Biden era angajatul lui Puiu Popoviciu în 2016 și spunea că ”am devenit foarte apropiat de el, e tratat rău de suspectul sistem judiciar român”

Publicația britanică Daily Mail a publicat luni mai multe schimburi de emailuri din 2016 între Hunter Biden – fiul președintelui SUA, Louis Freeh – fost șef FBI și mai mulți avocați americani pe tema apărării lui Puiu Popoviciu, afaceristul român ce avea să fie condamnat în august 2017 la 7 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA.

Într-unul dintre emailurile recuperate de Daily Mail dintr-un laptop pierdut al lui Hunter Biden, acesta îi scria în iunie 2016 lui Freeh că Popoviciu este clientul său, că a devenit foarte apropiat de acesta, și susținea că omul de afaceri este ” tratat rău de suspectul sistem judiciar român”. Fiul lui Joe Biden – la acea vreme vicepreședintele SUA și un mare promotor al luptei anticorupție – îi cerea lui Freeh să preia cazul lui Popoviciu.

După ce Freeh a acceptat să preia cazul, acesta, împreună cu echipa americană de avocați Boies Schiller Flexner LLP, la care lucra și Hunter Biden, au încercat să pună la punct atât o campanie media, cât și mai multe întâlniri atât cu ambasadorul SUA Hans Klemm, cât și cu oficiali guvernamentali români, potrivit emailurilor prezentate de Daily Mail. Publicația britanică scrie însă, citând un fost membru al echipei lui Popoviciu, că nici campania mediatică nu a fost pornită, și nici fostul ambasador Klemm nu a luat poziție publică în apărarea lui Popoviciu.

Context. Puiu Popoviciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare în august 2017 în dosarul Băneasa. Acum, omul de afaceri se află la Londra, în procedură judiciară privind predarea către România. În iulie anul trecut, o curte din Regatul Unit a decis predarea lui Popoviciu la București, însă sentința nu este definitivă și se așteaptă judecarea recursului declarat de omul de afaceri. (Foto: Hunter Biden și Joe Biden / Twitter)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Haoleuuuuu Codruta ce facusi muica.
  Asadar aflam adevarul despre sistemul judiciar.

  • Din ce citesc, a esuat incercarea de influentare a justitiei. Asadar de ce „Haoleeeuuuu”?

  • Puiu Popoviciu l-a nenorocit pe judecatorul Tudoran si investeste multi bani in presa din Romania ( antena 3, Rtv, gandul, cancan etc.). Acesta este un mafiot care alimenteaza un sistem mafiot

  • Jean e alt retard funcțional.

 2. @procuror Andrei, oare de ce au vrut astea sa faca demersuri pe langa ambasadorul US in Ro?

 3. lupta anticoruptie este doar o maciuca de lovit in adversari la momentul oportun. plus, cati cetateni straini au fost inculpati pentru coruptie in cei peste 10 ani de activitate?

  • Da Jeane, confirm. Inaintea lui Puiu, directorul de la agronomie mi-a oferit mie terenurile de la Baneasa pe un o pizza si o bere la Monaco, dar l-am refuzat, ca mi s-au parut suspect de ieftine. Sunt sigur ca lui Puiu, chitros cum il cunosc, nu i s-au parut ieftine si le-a cumparat. Nimic nelegal la mijloc, doar directorul de la agronomie mostenise pamanturile de la ta’su. Care ta’su? Ala mic si negru, de respira greu.

 4. Informatii foarte sigure dintr-un laptop pierdut, echivalentul de acum o suta si ceva de ani a celebrei „O scrisoare pierduta” a maestrului Caragiale. Alte personaje, aceleasi caractere, acelasi final. Sa radem de biden si trump.

 5. Ce mare e lumea…si ce pacatosa.

 6. ATI SMEKERI CARE L-AU FACUT LA BUZUNAR PE ROMANAS 🙂

 7. Acum se vede de unde a venit de fapt măciuca pentru Kovesi: exact de la idolul susținătorilor „statului de drept” – Biden, că Trump era ăla corupt, ahahahahahahahhahaahhaha 😀 😀

  • ultima dintre acuzele aduse lui trump e ca era corupt (asta o stie absolut toata lumea). printre cele mai importante era ca e un clown retard care are rachetele nucleare pe mina, aia era problematica.

  • Da, că așa ți-a spus ție presa coruptului până în măduva oaselor, Biden.
   Și doar retarzii cred că un președinte SUA umblă cu o valiză după el, apasă un buton și lansează rachetele nucleare….

  • Sunt expeperti in executii cu mercenari acoperiti.

 8. ”am devenit foarte apropiat de el …”
  Mai corect spus, baietul lui Biden Senilul a devenit foarte apropiat de banii lui Popoviciu, care este asteptat cu mare drag la Panda 🙂