G4Media.ro

Cum vor arăta evenimentele-test organizate într-un club de noapte de Marea Britanie:…

Sursa foto: Pixabay

Cum vor arăta evenimentele-test organizate într-un club de noapte de Marea Britanie: Câte 3.000 de participanți pe seară, muzică și dans într-o hală din Liverpool

Mii de petrecăreţi se vor întoarce pe ringul de dans în Mare Britanie pentru a lua parte, pe 30 aprilie şi 1 mai, la primul eveniment desfăşurat într-un club de noapte după mai bine de un an, parte din încercările autorităţilor de a testa modalităţi prin care evenimentele cu public s-ar putea relua fără să fie nevoie de distanţare socială, informează DPA, citată de Agerpres.

Circa 6.000 de persoane se vor afla într-o hală din Bramley-Moore Dock în Liverpool, pe 30 aprilie şi 1 mai, accesul fiind permis unui număr de 3.000 de participanţi în fiecare seară pentru a lua parte la evenimentul denumit Circus Club.

Proprietarul clubului, DJ Yousef Zaher, a spus că îşi imaginează petrecăreţi ”super încântaţi”, ţopăind în cerc ”înnebuniţi” şi întâlnindu-se cu oameni pe care nu i-au văzut de ”foarte, foarte mult timp” într-un mediu sigur. Persoanele care vor să participe trebuie să fie rezidente în Liverpool şi să efectueze, pentru a li se permite accesul în club, un test cu flux lateral pentru depistarea COVID-19, al cărui rezultat să fie negativ, precum şi un al doilea test la o vreme după eveniment, a precizat acesta.

”Aştept cu nerăbdare sentimentul acela de a fi din nou DJ pentru că a fost ocupaţia mea în ultimii 20 de ani. Dar cred că atunci când totul se leagă, toate lucrurile intră în relaţie unele cu celelalte – muzica, mediul, oamenii, eu cântând, toată lumea simţindu-se bine, în siguranţă – atunci putem uita de COVID pentru cinci minute măcar. Ar fi mai mult decât suficient pentru mine”, a mai spus Yousef pentru agenţia de presă PA.

Potrivit DJ-ului, care este totodată producător şi proprietarul unei case de discuri, spaţiul este ”o hală minunată”, cu o capacitate de 6.000 de persoane, şi cu un spaţiu în aer liber care mai poate primi 10.000 de persoane.

”Scopul evenimentului este de a strânge informaţii”, a spus el. O privire în perspectivă pentru cum se vor simţi cei de acolo, a spus Yousef: ”Cred că toată lumea, nu contează cine eşti pe lumea asta, cu toţii înţelegem acest sentiment. Ideea de a reveni la o formă de normalitate şi, în special, dacă îţi place orice fel de muzică, jumătate din bucurie este de a fi alături de alţi oameni.”

Circus Club a fost creat în urmă cu 18 ani şi este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale house şi techno.

Testele făcute de autorităţi se desfăşoară în speranţa unei reveniri, în condiţii de siguranţă, la evenimente cu public numeros şi vor include finala de fotbal de pe stadionul Wembley, un club de comedie din Liverpool şi curse de alergare pe distanţe de 10 kilometri.

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...