G4Media.ro

Cum sprijină guvernul britanic universitățile: fonduri de 280 milioane de lire, facilități…

Cum sprijină guvernul britanic universitățile: fonduri de 280 milioane de lire, facilități de împrumut, acoperirea majorității pierderilor din segmentul studenților internaționali

Guvernul britanic a anunțat, sâmbătă, un pachet de sprijin pentru universități, instituții pentru care pandemia a produs un șoc financiar masiv și care se confruntau cu incertitudini majore privind evoluția în următorul an universitar.

Executivul de la Londra a anunțat că va asigura un pachet de finanțare de 280 milioane de lire sterline, precum și facilități de împrumuturi și compensații pentru pierderile produse de așteptata scădere a numărului de studenți internaționali.

Ajutorul este valabil pentru universități active în cercetare.

Primii bani din finanțarea de 280 de milioane de lire, disponibilă pentru instituțiile implicate în cercetare, vor fi puși la dispoziția universităților „imediat”.

Ei au drept scop să susțină fondurile alocate prin programul britanic de cercetare și inovare (UKRI) și să ajute la plata salariilor și a altor costuri de cercetare, precum echipamentele de laborator.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Oare de ce ne informati despre Anglia când ni se spune zilnic să ne comparăm cu Uzbekistan sau Albania???Sau altii ca ei!!!Dacă nu realizam ce face Franța,Germania,Anglia,informațiile vin…..DEGEABA!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.