G4Media.ro

Cum l-a prins poliția italiană pe un presupus membru al grupării mafiote…

Sursa foto: Pixabay

Cum l-a prins poliția italiană pe un presupus membru al grupării mafiote ‘Ndrangheta / Bărbatul fugise în 2014 în Republica Dominicană și era acuzat de trafic de cocaină

Poliția din Italia l-a urmărit pe Marc Feren Claude Biart, un bărbat de 53 de ani, căutat pentru trafic de cocaină în Olanda în numele clanului Cacciola al organizației mafiote ‘Ndrangheta, uitându-se la videoclipurile culinare pe care le încărca pe YouTube, relatează BBC.

Fugit de mai bine de șapte ani în Republica Dominicană, Biart își ascundea cu grijă față, însă ceea ce l-au dat de gol au fost tatuajele, pe care nu a reușit să le acopere.

Biart ar fi dus o viață liniștită în orașul Boca Chica, a declarat poliția într-un comunicat de presă.

Potrivit BBC, presupusul membru al grupării mafiote ‘Ndrangheta a fost arestat în Republica Dominicană miercurea trecută și a fost acum extrădat în Italia.

‘Ndrangheta este considerată una dintre cele mai puternice grupări de criminalitate organizată din lume, deoarece controlează cea mai mare parte a fluxului de cocaină care intră în Europa.

În prezent este în derulare un proces uriaş împotriva a peste 350 de presupuşi membri ai ‘Ndrangheta, început în ianuarie în oraşul Lamezia Terme din Calabria.

Citește și:

Mafia calabreză: În Italia începe cel mai mare proces din ultimele decenii împotriva grupului Ndragheta

În Italia începe un proces de amploare cu 355 de acuzaţi. Lideri politici, funcţionari, poliţişti şi oameni de afaceri sunt bănuiți că fac parte din temuta organizaţie mafiotă ‘Ndrangheta, care controlează fluxul de cocaină în Europa

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Toti sunt presupusi… nimic nu e sigur… :-)))