G4Media.ro

Culisele scandalului de la șefia Armatei: de ce a refuzat Iohannis propunerea…

Culisele scandalului de la șefia Armatei: de ce a refuzat Iohannis propunerea PSD. Miza financiară de miliarde de euro

Președintele Klaus Iohannis a refuzat vineri să îl numească în funcția de șef al Statului Major General al Armatei pe generalul Dumitru Scarlat, propus de ministrul PSD al Apărării în locul generalului Nicolae Ciucă, al cărui mandat expiră la 31 decembrie. Surse guvernamentale au declarat pentru G4Media.ro că președintele a refuzat propunerea pentru că generalul Scarlat nu îndeplinește condiția cerută de lege pentru a deveni șeful Statului Major General – aceea de a fi locțiitor al acestuia sau unul dintre șefii categoriilor de forțe ale armatei (terestru, aerian, naval).

Cerința ca șeful Statului Major General să provină dintre șefii de arme sau din funcția de locțiilor este prevăzută expres în legea 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale, la articolul 39, alineatul 5:

 • Șeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării naționale, cu avizul prim-ministrului, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an. În funcția de șef al Statului Major al Apărării poate fi numit locțiitorul acestuia sau unul dintre șefii categoriilor de forțe ale armatei.

Potrivit surselor G4Media.ro, ministrul Apărării, Gabriel Leș, a vrut ca în ședința CSAT de vineri să propună președintelui Iohannis semnarea a două decrete. Primul – numirea generalului Dumitru Scarlat la șefia Statului Major al Forțelor Terestre, al doilea – numirea imediată la șefia Statului Major General.

De altfel, ministrul Gabriel Leș a confirmat parțial informația într-o declarație la Antena 3, preluată de Agerpres: „Ca să fie şef al Statului Major al Apărării, trebuia să fie şef de categorie de forţă. Şi am făcut propunerea de mutare a dânsului (generalul Dumitru Scarlat – n.r.) la SMFT, cu toate că dânsul a mai fost şef al Statului Major al Forţelor Terestre, şi domnul general Uifălean să îi ia locul la NATO şi UE. Aceste propuneri au fost respinse. N-a avut argumente, doar că nu sunt legale, fără să spună de ce nu sunt legale”.

Sursele guvernamentale citate au declarat pentru G4Media.ro că președintele a refuzat să semneze cele două decrete concomitent, mai ales că mandatul lui Nicolae Ciucă la șefia Statului Major General expiră abia la 31 decembrie. Mai mult, în ședința CSAT s-ar fi invocat și faptul că ministrul Apărării a venit abia în ultima ședință a CSAT cu propunerile, deși situația de la vârful Statului Major era cunoscută din timp.

Dumitru Scarlat este șeful reprezentanței României la NATO și UE. Propunerea a fost făcută în contextul în care ministrul apărării, Gabriel Leș, a anunțat că nu mai dorește prelungirea mandatului actualului șef al statului major al armatei, Nicolae Ciucă. Mandatul acestuia expiră la data de 31 decembrie, dar, în urma prelungirii anunțate vineri de către președintele Iohannis, rămâne la șefia statului major încă un an.

Miza corvetelor. În afara disputei politice dintre PSD și Iohannis, în spatele bătăliei pentru șefia Statului Major General stau și mize strategice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor G4Media.ro, Liviu Dragnea și PSD ar înclina spre o colaborare cu firma olandeză Damen pentru contractul de livrare a patru corvete militare multifuncționale, în timp ce generalul Ciucă este reticent față de această soluție din motive financiare (oferta Damen ar fi mai mare decât a competitorilor francezi de la Naval Group).

Între PSD și Ciucă a mai avut loc o ciocnire în trecut, pe motivul acordului dintre Romarm și compania americană Circinus, controlată de Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Liviu Dragnea în SUA la inaugurarea președintelui Donald Trump. Firma lui Elliott Broidy tocmai semnase pe data de 1 februarie (cu o săptămână înainte de articolul din Macclatchy) un acord cu compania Romarm. Este vorba despre realizarea sistemului C4ISR, unul din programele prioritare majore de înzestrare a Forțelor Armate, cu o valoare estimată la circa 180 de milioane de euro. Potrivit informațiilor G4Media.ro, Nicolae Ciucă s-a opus la acel moment acordului pentru care a insistat conducerea PSD.

Cine este Nicolae Ciucă. Generalul Ciucă a fost numit de președintele Iohannis șef al Statului Major General în 2015, până la acel moment fiind locțiitorul șefului Statului Major, generalul de aviație Ștefan Dănilă. Ciucă a fost anterior șef al Statului Major al Forțelor Terestre, iar între anii 2001 și 2004 a fost comandantul Batalionului 26 Infanterie (Scorpionii Roșii), cu care a participat la Misiunea Enduring Freedom I, Afganistan (2002-2003), și Antica Babilonia, Irak (2004).

Ciucă și-a câștigat gradele în teatrele de operațiuni, el fiind unul dintre puținii generali români care au condus personal o misiune de luptă (14-15 mai 2004, lupta pentru podul peste Eufrat în Irak).

Bătălia de la Nassiria (Irak, mai 2004), în care trupele românești au fost conduse de Nicolae Ciucă, este prima bătălie la care soldații români au fost combatanți activi după al doilea război mondial.

El a absolvit mai multe cursuri militare în SUA.

Foto: Nicolae Ciuca (sursa MApN / Laurentiu Turoi)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

40 comentarii

 1. Asta este problema cozilor de topor ale lui putin din PSD,sa scape de sefii armatei care nu pot fi condusi de la moskova…si nu numai de ei ci de tot ce tine tara noastra de UE si NATO!

  • asa este, PSD-ul executa comenzile moskovei care zice ca Romania nu are nevoe de arme pentru a se apara ca cica nu exista dusmani. PAS0ul a furat banii de la autostrazi, au crescut nemeritat pensiile speciale, si acuma vor sa fure si banii pentru armata, doar in caz de razboi odraslele psd alde vor fugi cu avionele particulare prin Miami, Brazilia, etc si ne lasa pe noi cu miinile goale

  • @ toti # kondensatorii

   Un exercitiu de logica :

   1. Este Trump omul rusilor ?

   2. Este Netanyahu omul rusilor ?

   3.. S-a intalnit Dragnea cu amandoi ?

   Atunci cum pana de kondensator de 1 picofarad toti o tineti gaia ca dragnea e omul rusilor !?

   Raluca Turcan a facut facultatea la Moscova.

   „She was also enrolled at Moscow’s Pushkin Institute from 1996 to 1999, and earned a degree in business Russian from there. ”

   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Raluca_Turcan

   Kwi a stat in bucuresti inainte de confruntarea cu ponta in casa surorii lui USATII – agent FSB.

   TREZIITI-VA !!

  • Contra-exercitiu de logica:
   1. X-link e un trol prapadit al Mafiei PSD-ALDE?
   2.Dragnea e un borfas penal dovedit dispus sa o vanda si pe ma-sa?
   3.Au rusii interesul ca Romania sa fie controlata de o banda de interlopi profitori?
   Atunci pe cine servesc trolii mafiotilor?
   Sariiti(cu 2 de i la mijloc) in ajutorul trolului analfabet denumit X-link!

  • G4, iar lovesti logica la picioare !

   „Dumitru Scarlat este șeful reprezentanței României la NATO și UE”

   Deci tipul este omul lui putin inflitrat la NATO si UE !?

   Asa de „tari” sunt serviciile de contrainformarii ale NATO incat s-au lasat penetrate atat de adanc ?

   Daca aveti informatii despre asta, va dau eu adresa postala a HQ al NATO ca sa ii onformati despre riscul de securitate.

   Les putea sa aduca cele doua decrete si pe 31 dec, doar daca kwi ar fi lucrat cu adevarat.

   Cand e vorba de armata trebuie sa fii elastic, dinamic. Kwi e ca tirpitz – isi schimba directia greu.

   Sau e un mic razboi intre holandeji si frantuji – care mai de care sa ne ia pielea mai repejor.

   Trebuia sa fii facut contract cu americanii – atunci scapam de toate belele.

  • @ BAD cel care crede ca „MIKICA FETEI” nu e pleonasm

   Am vrut sa ti dau o replica, darmi-am da seama ca varianta cea mai inteleapta din partea mea este sa te ignor.

   PS

   Ia zi, cum arata „mimica fetei” tale in oglinda ? Stanga e in stanga sau e in dreapta ?

  • Sărmanul X-link, agitat de stăpânii lui securiști de la Mafia PSD-ALDE să scrie pe tot felul de ”punctaje”, a uitat că pleonasmul cu ”mimica feței” l-a ”scos” chiar el, încercând cu disperare să combată DEX-ul cu link-uri de pe site-uri cu psihologi. Idiotul, râde de propriile agramatisme fără ca măcar să își dea seama că râde de sine însuși, atât e de cretin.
   Alte mostre care arată că acest trol X-link este analfabet: ”lovești logica la picioare”, ” serviciile s-au lăsat penetrate” ca și cum ”logica ar avea picioare” sau ”serviciile găuri”. Aaaa, și ”când e vorba de armată, trebuie să fii elastic”. Savantă exprimare. Pentru oameni inteligenți. cum zice el. Ahahahhahaahaa- ce idiot!!!!
   Așteptăm ”informațiile”. Ca întotdeauna, nu vor veni, pentru că X-link nu are informații. Este doar un postac infect pus să manipuleze. O să răspundă iar cu ”mimica feței”, expresia pe care a inventat-o și care l-a consacrat, veți vedea. Muhahahahahaaa!!!

  • @ BAD aka MIMICA FETEI (cel care e convins ca „mimica fetei” nu este pleonasm”

   O sa postez ad nausea acest paragraf cu linkul aferent ca sa iti aduci aminte cine a facut abominatia de pleoansm.

   AD aka MIMICA FETEI iti recunosti stilul ?

   „4. Trolul știe că Iohannis a motivat refuzul pentru că l-a urmărit, ne spunea cu emfază că i-a studiat până și mimica feței.”

   https://www.g4media.ro/video-presedintele-iohannis-de-facto-romania-nu-are-prim-ministru-acest-guvern-e-condus-de-infractorul-dragnea-prin-interpusi-nu-voi-face-nimic-in-privinta-remanierii-pana-dupa-decizia-ccr.html

 2. E greu sa terorizezi o tara cand la sefia armatei ai generali de stofa lui Ciuca, scolit in SUA cu valori democratice in sange si cu experienta de lupta alaturi de soldati americani.

  E greu maica.

  • Asa e a luptat mult cu sticlele de bere, se vede la cât de puhav e ca e mare luptător, dacă aleargă 100m îl ia salvarea!

  • Pudila, generalul are alt rol, nu sa alerge 100m…dar la psdragnea așa va învăța: va veni vremea când nu veți scăpa decat așa…cu fuga

  • pai ba pudila-manarila, asta chiar a luptat, a fost si in irak si in afganistan. daca nici asta nu a fost pe front, nu stiu cine a mai fost. dar ce sa stie trollii psdisti. terminatilor.

 3. „….numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării naționale, cu avizul prim-ministrului”

  Din pacate, in Constitutia Romaniei nu exista verbul „a decide”
  Peste tot e vb de „X propune, Y numeste, Z semneaza” dar nicaieri nu este specificat clar si fara echivoc cine decide?
  Drept urmare, fiecare interpreteaza legea dupa bunul plac, indidferent ca e vb de ministru, de presedinte sau de CCR.
  Nu stiu cum e in alte tari, dar Constitutia Romaniei are nevoie de modificari care sa legifereze clar cine decide, cine are ultimul cuvant in astfel de matrapazlacuri administrative.
  Sa fie CSM, sa fie ministrul, sa fie CSAT, sa fie premierul, sa fie presedintele, dar sa fie cineva care are drept constitutional de
  decizie definitiva.
  Pana cand aceasta situatie nu se va reglementa, vom continua cu astfel de circuri penibile care duc la cele mai absurde situatii si solutii.

  • Adevar.
   Eu ma intreb de ce nu este convocat referendum pentru modificarea masiva a Constitutiei pentru ca e foarte clar ca e nevoie.
   Ma gandesc ca motivul pentru care Iohannis nu il convoaca e pentru ca i-ar pune PSD bete in roate.
   Adica sa nu-l poata efectiv organiza.

   E singura explicatie.

  • @Andrei-Petre

   Nu poti sa faci un referendum pt modificarea constitutiei.
   Poti doar sa supui la vot un nou proiect de constitutie.
   Or, acel proiect trebuie mai intai elaborat. In situatia actuala, un nou proiect de Constitutie, facut pe genunchi de Dragnea, Tudorel, Nicolicea, Serban si Codrin si aprobat de marele jurist Iordache, ar fi mai catastrofal decat actuala Constitutie.
   Despre actuala CCR nici macar nu mai are rost sa vorbim.
   Dragnea a dus justitia romana si statul de drept in punctul in care absolut orice decizie importanta nu poate fi luata decat de el si de slugile sale.
   Singura solutie e la UE.
   Daca UE va decide (vreodata) ca anumite prevederi concrete trebuie incluse obligatoriu in Constitutiile tuturor tarilor membre, s-ar mai putea rezolva ceva.
   Altfel, nicio sansa.

  • Constitutia e scrisa pentru OAMENI care inteleg LIMBA ROMANA si care stiu / pot sa apese pe clanta de la usa fara sa fie programati sa o faca asa cum e cazul cyborgului din deal.

  • adica cu siguranta NU pentru dancila 😀
   hai troll, ca pe asta ai nimerit-o. nu va mai scolesc aia cum trebuie 🙂

  • Ahahahahahaaaa. Trolul X-link și limba română. Ooo, da, asta e tare! La fiecare postare, ține să arate cât e de analfabet și de incult, cu toate link-urile alea copiate ca să facă pe deșteptul și cu toate interpretările pe care îl programează să le scrie stăpânii lui securiști de la Mafia PSD-ALDE, cu scopul de a manipula. De data asta, din categoria ”mimica feței”, avem ”clanța de la ușă”. Să vedeți, o să combată și ”clanța” cu un link de pe vreun site de psihologie iar peste vreo două-trei zile, o să o atribuie altcuiva, jigodia de postac ce e. Oricum, fără să își dea seama – pentru că este mult, mult mai idiot decât ar fi crezut oricine la început – a spus un adevăr: ”Constituția e scrisa pentru oameni care înțeleg limba română”. El și acoliții lui mizerabili, ale căror interese le slujește cu râvnă, nu sunt nici oameni și nici nu înțeleg limba română, deci Constituția e ceva total străin pentru ei.

 4. CSAT-ul Romaniei va fi desfiintat de judecatorii CCR !

  • Care CCR, ăla care funcționează ilegal și care a fost pus deasupra legii (deși în constituție scrie clar că nu nimeni nu e mai presus de lege?)
   CCRul numit politic???
   Ăla manipulat de Draknea care face și desface totul în țară asta, care a pus toți infractorii la conducere??? Sper sa nu intijda prea mult coarda ..

 5. Daca legea spune ca la 4 ani se pune alt general la conducerea armatei de ce se opune ?

  • pai legea zice ca ,andatul unui judecator la CCR are maximum 8 ani, iar Lazaroiu e deja la al 9-ea an, inseamna ca toate hotaririle CCR din ultimul an sunt neconstitutionale si trebue sa fie nule

  • Legea mai spune ca se poate prelungi mandatul o singura data !De ce se opune dragnev, ca doar nu crezi ca les asta are vreo putere in fata sa?

 6. Odata ce presedintele e comandantul suprem al armatei conform constitutiei,e clar ca el are ultimul cuvant si nu un papusar cu doua condamnari care incearca sa subordoneze si armata asa cum a facut si cu justitia.Ce nu e clar in afacerea asta ? Cautati in dictionar cuvantul „suprem”

  • +1. Iar miza nu e doar Damen, ca eventual spagasini, ci toate contractele care au făcute vraiște. Unul din motive fiind ca PSD pare ca vrea sa dea pomeni electorake de toți banii și apoi sa sară eventual în barca Rusiei. Răzbunarea milițienilor pătați de sânge de român.

 7. Încrederea subordonaților în comandanți/șefi este esențială în armată. Dacă dl. Leș crede altceva se înșală amarnic. Pe scurt cam așa se traduc propunerile ministrului (dialog imaginar azi dimineață la ora 09.00)
  – Scarlate până la 12.00 te duci și conduci tereștrii, după 12 comanzi armata, să nu întârzii. Uifălene la 14.00 ai avion la Bruxelles, bă mă suni diseară și imi zici cine este NATO ăsta că mă tot sună și am treabă de mă c.c pe mine. Bă am uitat că după 12 nu mai comandă nimeni tereștri. Băi ăsta care pui apă în pahare, dute și condu tereștri până mâine dimineață. Mâine dimineață vii la mine cu cafeaua făcută. Stai mă că mâine e liber, vii după revelion. Și vino și cu ală de la navale să rezolvăm cu corvetele că e șefu supărat rău.

  • Mie-mi pare rau de generalii propusi.
   De oricine se atinge PSDRAGNEA se abate cacatul si imediat si suspiciunea ca e gunoi corupt.
   Oamenii poate o fi de buna credinta.

 8. Daa, psd-draknea a incercat sa faca si in CSAT ce face in guvern si-n parlament si oriunde, adica sa roteasca oamenii de colo-colo, dupa cum suna interesele lui draknea. Nu i-a iesit, dupa cum nu i-a iesit nici cu pacalicii de vasileasca si draghici. Cred ca turbeaza vasileasca, ramasa cu caciula-n mana la usa guvernului, macar de nu i-ar fi turbarea degeaba!

 9. Ce uită sa spună articolul este ca si gen. CIUCA si gen. SCARLAT fac parte din cele mai inalte structuri NATO , unde nu-mi imaginez că s-a ajuns pe …pile ! NICI MACAR PILE PSD ! Meritele lor sunt binecunoscute,de altfel . Vede cineva din onoratii comentatori vreo contradictie ? Vreun …paradox ? Daca NU, DE CE ? Dacă DA, DE CE ?

  • E foarte simplu. Se incearca decredibilizarea Armatei, amestecand oamenii de valoare, dar care nu raspund comenzilor politice, in tot soiul de scandaluri puerile. Scandalurile vor trece, deoarece nu exista motivele invocate, dar credibilitatea acelor generali va scadea sub zero.
   Cine va castiga din faptul ca Armata Romaniei nu va mai avea oameni capabili in conducere? Raspuns: un vecin de-al nostru, al carui nume incepe cu R. Iar ai carui oameni sunt deja infiltrati politic in conducerea tarii, ocupand functii de conducere in camerele parlamentare…

  • În structurile NATO, statele membre NUMESC reprezentanții, nu fac propuneri și NATO aprobă. Dacă reprezentantul numit nu face față cerințelor postului este altă discuție.
   Referitor la legalitate, Legea prevede clar:
   ,,Șeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării, cu avizul primului-ministru, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an. În funcția de șef al Statului Major General poate fi numit locțiitorul acestuia sau unul dintre șefii categoriilor de forțe ale armatei,,
   Diferența între ,,propunerea,, ( la singular) și ,, propunerile,, este clară. Gen. Scarlat nu se încadra nefiind unul dintre locțiitori sau șef al unei categorii de forțe, dânsul fiind reprezentant al ROU la sediul NATO. De celelalte propuneri nu poate fi vorba, este ,, propunerea,,.
   Este ca și cum ,, propunerea de prim ministru/ministru,, este:
   1. A
   2. B
   3. C
   Propunerea nu se face prin test grilă, asta dacă înțelegem limba română,citind legea

 10. „Șoriciul” ăsta de „leș” , chiar are un nume…predestinat !…Chiar sunt curios dacă acest leș a fåcut armata , și ce anume- în afară de latul limbii pe poponețul șefului de partid- îl recomandă ca ministres la „armată” !…Jalnic personaj…și ăsta !….

 11. În direct la România TV, ora 19.10, ministrul apărării naționale a declarat că știe pe de rost legea 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale, articolul 39, alineatul 5, citind astfel:

  ,,Șeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării naționale, cu avizul prim-ministrului, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an,,

  A OMIS INTENȚIONAT, CRED, ULTIMUL PARAGRAF, care cuprindea nelegalitatea propunerii dânsului pentru șeful armatei.

  În realitate, legea 346/2006 privind organizarea și funcționarea Ministerului Apărării Naționale, la articolul 39, alineatul 5, prevede cum este în articol:

  ,,Șeful Statului Major al Apărării este militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată, numit de Președintele României, la propunerea ministrului apărării naționale, cu avizul prim-ministrului, pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea de prelungire cu până la un an. În funcția de șef al Statului Major al Apărării poate fi numit locțiitorul acestuia sau unul dintre șefii categoriilor de forțe ale armatei,,

  Vă rog dacă puteți, publicați intervenția ministrului la România TV, ca să vedeți cum minte fără rușine acest individ.

  • Ceea ce face psd prin reprezentantii sai – dancila si les – este inca o dovada a politicii sale iresponsabile, antinationale, discretionare care merge pana la tradarea de tara. In cei doi ani de cand are puterea, psd, impreuna cu alde, nu fac altceva decat sa subordoneze si sa distruga institutiile – cheie ale statului roman : Justitia, serviciile si acum armata.
   Pe acesti ticalosi iresponsabili si tradatori nu ii poate opri decat revolta poporului !

  • Interlopul Dragnea confunda armata cu politia.

 12. Din ciclul MAI AVEM NEVOIE DE ROMANIA?-Miercuri 21 noiembrie 2018, cancelarul german Angela Merkel în cadrul unui eveniment al Fundației sorosiste „Konrad Adenauer” de la Berlin (cea care l-a decorat pe Iohanis acum cativa ani ) – a declarat „Statele națiune trebuie să fie pregătite astăzi să renunțe la suveranitatea lor” – „Desigur, într-un mod ordonat!!!! Aceasta de claratie – care pare rostita de Hitler inainte de pornirea razboiului pt creearea NOi ORDINE-se adauga celei a lu Iuncar priviind crearea unei armate UE contra Rusiei, Chine si…SUA ( adica a NATO!) !!! CONCLUZIE Cand dulaii se incaiera intre ei , catelandrii ca Iohanis si Dragnea n-ar trebui sa latre! PS Iata de ce Armata – nu Iohanis sau Dragnea -ar trebui sa se cantareasca ACUM care din cei ce isi disputa acum sefia sa, e ce mai POTRIVIT PT ACESTE TIMPURI! MIZA E MULT PREA MARE IN FATA ATATOR AMENITARI din afara si sustinute de mercenari dinautru tarii!

  • Lasa vrajeala troll imputit. Nu o compara pe Merkel cu Hitler. Ea a ajutat imigrantii alugati de bo$$-ul tau putin de prin Siria spre deosebire de Hitler care a persecutat oamenii.
   Statele membre UE trebuie sa renunte incet-incet la mentalitatea trecuta a sec XX care a dus la cele 2 rasboaie mondiale. UE trebuie sa devina un fel de Statele Unite ale Americii a.k.a Statele Unite ale Europei (cu limba engleza ca limba comuna pentru generatiile urmatoare). Din pacate momentan putin si-a bagat coada adanc prin manipulare cu ajutorul politicienilor cu un discurs populist. Totul se cam leaga. Este in interesul Rusiei ca Europa sa fie faramitata, cu natiuni ce nu se inteleg intre ele (divide and conquer), Tot ce face acest pitic criminal este impotriva UE. Eu personal aprob ce zice Merkel. Propaganda nationalista demonizeaza globalizarea. Nu este asa. Globalizarea nu este neaparat rea.
   Just Imagine https://www.youtube.com/watch?v=YkgkThdzX-8

 13. Dupa ce a citit articolul si comentariile, Iohannis a declarat ca nici el nu mai stie de ce a refuzat… si ca de o saptamâna este în vacanta de Paste.

 14. Am citit comentariile referitoare la generalul Scarlat ca nu îndeplinea condițiile sa fie șeful Armatei, domnilor care nu cunoasteti nu va mai dati cu parerea,generalul Scarlat îndeplinea toate condițiile a fost si loctitorul șefului Statului major și Șeful forțelor pana in 2017 cand a fost numit reprezentantul României la Nato.

 15. Dolofanul din poza e unul din generalii armatei romane?
  Mai avem oare un general sub 150 de kile? Din pacate si sergentii si plutonierii arata tot asa.
  Astia sunt oamenii pe care noi ii platim cu salarii imense si pensii pe masura, ca sa ne apere?
  Sunt ei in stare sa ne apere? La 150 de kile grasime e cam greu sa fii luptator.
  Da e bine ca au salarii si pensii imense pentru care noi astialaltii muncim de ne sar capacele ca sa li le platim.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.