G4Media.ro

Cu natalitatea prăbușită în țară, preşedinta Ungariei anunţă crearea unei reţele ideologice…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cu natalitatea prăbușită în țară, preşedinta Ungariei anunţă crearea unei reţele ideologice a președinţilor de stat pro-familie

Preşedinta Ungariei, Katalin Novak, a anunţat vineri crearea unei reţele de preşedinţi de stat pro-familie, la o conferinţă de presă susţinută împreună cu preşedintele sârb Aleksandar Vucic, la Belgrad, transmite agenția maghiară MTI.

Anunțul șefei statului maghiar vine pe fondul crizei demografice fără precedent din Ungaria, care se confruntă cu cea mai scăzută rată de natalitate din istorie. Ungaria a înregistrat și în primul trimestru din acest an un declin accelerat al nașterilor, în ciuda stimulentelor financiare acordate de guvernul autocrat Viktor Orban în plină campanie electorală.

Tema protecției familiei de presupusul asalt al comunității LGBT este una dintre temele favorite de campanie ale lui Viktor Orban și partidului său Fidesz, care critică constant Uniunea Europeană.

Aceasta va fi o reţea care va reuni preşedinţii care sunt orientaţi spre familii şi acordă sprijin pentru acestea, a spus şeful de stat maghiar, invitându-l apoi pe preşedintele Serbiei să se alăture primul acestei reţele.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Pârțarii trebuie trecuți in ilegalitate, vânați și băgați la zdup

  • … și astfel unguroaicele vor fi mai fertile, toate vor avea sfârcurile avântate-n sus, iar șogorii maghiari vor avea mai multă vlagă și toți o să fie din categoria maxipúli, nu-i așa buey boa? :)))))

 2. La treabă doamna președintă! Mai faceți măcar un copil și cu Vucici băiat înalt, deștept și pretin cu Putin!

 3. Buey Cătălina, crezi că dacă pupi piața endependenții din Belgrad ungurii or să facă mai mult ciugu-bigu?

  • @Dumnezeu
   Nu este nevoie… importa maghiarii câteva milioane de pakistanezi, nepalezi, vietnamezi si își refac sporul natural. Si sunt tot asiatici ca si ei, deci nu se pierde nimic din specificul nației.

  • Povestea un biolog ca intr-o zona din Africa au fost omorati toti leii. Au gandit apoi ca se vor dezvolta peste masua ierbivorile si vor rade tot ce-i verde. S-au inselat! Turmele de ierbivore au regresat. Au explicat treaba asta prin peisajul fricii. Zic ca pe vremea cand viata ierbivorelor era amenintata de lei acestea s-au organizat in turme pentru a se apara cat de cat de lei si s-au inmultit pentru a nu le disăarea specia.
   Venind la politicienii si cetatenii din tarile dezvoltate acestia sunt comozi. Pentru ce ciugu-bigu toata ziua cand burta-i plina? Habarnisti de politicieni de ce sa imagineze tot felul de strategii pentru cresterea natalitatii cand au la dispozitie fel de fel de migranti. Oare pandemiile, razboiul si dezvoltarea a tot felul de tehnologii care stimuleaza lenea vor schimba ceva in comportarea oamenilor in cea ce priveste cresterea natalitatii?

 4. Asta e culmea, le-a dat banu’ si aia tot nu vor sa faca copii. O fi din cauza politicii dictatorului Orban?

 5. La zdup, celule mixte, pârțar cu lesbiana. Eliberați când femeia rămâne insarcinata

  • Nu ne interesează modul cum ai fost tu conceput degeaba ne povestești.

  • Pomohaci, tu esti mai?

 6. Sau, poate inventează Faițăr un vacseen care să-i vindece

 7. Secretarul comisiei va fi europarlamentarul ala ungur barbos cu nevasta foarte frumoasa, ala care la Broxeles aluneca pe burlane la orgii cu prafuri

 8. au si ungurii Firea lor.

 9. Ca să vezi,s-a mutat „creuzetul” ideologiilor de la Moscova la Budapesta!
  Cand nivelul de civilizatie permite statului să preia unele functii ale familiei sau să controleze unele dintre acestea(de ex. azilele de bătrîni) interesul pentru a avea urmasi scade. Acest fenomen se întamplă în toate țările dezvoltate,inclusiv în cele asiatice.

 10. „Tema protecției familiei de presupusul asalt al comunității LGBT” Este „numai” o presupunere nu? Dar nu cumva NGO urile
  LMBTQ++++ semnul+înseamnă că urmează și alte „normalități.
  NGO urile care reprezenta pe cine? voia sa vina la scoli și grădiniță pentru a tine”
  Educație speciala” la cei mici? Iar când nu au fost lăsați Uniunea în ziua următoare n-a mai dat banii care au fost împrumutați împreună… și sunt giranți su Polonia și Ungaria. Ba mai mult Polonia a ajuns la o înțelegere dar tot nu primește nimic!