G4Media.ro

Crucea Roşie Vrancea, primul transport cu materiale şi echipamente de primă necesitate…

Crucea Roșie Vrancea/Facebook

Crucea Roşie Vrancea, primul transport cu materiale şi echipamente de primă necesitate destinat victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria

Crucea Roşia Vrancea a trimis, miercuri, primul transport cu materiale şi echipamente de primă necesitate destinat victimelor cutremurului, care va ajunge în localitatea Gaziantep, aproape de graniţa dintre Turcia şi Siria, a informat organizaţia, conform Agerpres.

„Filiala de Cruce Roşia Vrancea a pregătit un transport umanitar de circa patru tone pentru populaţia afectată de cutremurul din Turcia. Transportul a plecat, miercuri, către Turcia, mai exact la Gaziantep. Am încărcat cu ajutoare de strictă necesitate, care sunt prioritare la acest moment, şi anume, paturi de campanie supraetajate, toalete ecologice, portabile şi paturi, precum şi produse de igienă. Filiala Vrancea, ca Societate Naţională de Cruce Roşie din România, a lansat un apel de ajutor de urgenţă pentru sinistraţii din Turcia şi Siria. Populaţia civilă a început imediat să doneze şi donează în fiecare zi la sediul filialei”, a declarat directorul Crucii Roşii Vrancea, Rodica Davidean.

Crucea Roșie Vrancea/Facebook

Ajutoarele care vor ajunge la persoanele sinistrate provin din fonduri proprii, de la partenerii germani ai Crucii Roşii Vrancea, mai precis de la Crucea Roşie Filiala Lauterbach, precum şi din bani donaţi în scop umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia.

Crucea Roşie Vrancea a făcut apel către toţi cei care doresc să se implice în campania de ajutorare pentru a dona obiecte de prim-ajutor sau bani pentru a achiziţiona corturi, paturi de campanie, saci de dormit, pături, lanterne, generatoare, încălzitoare şi produse de igienă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...