G4Media.ro

Cristian Vasilcoiu anunță că PSD Dolj i-a retras sprijinul politic și că…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cristian Vasilcoiu anunță că PSD Dolj i-a retras sprijinul politic și că urmează să fie înlocuit din funcția de secretar de stat din Ministerul Muncii

Fost jurnalist și membru PSD, Cristian Vasilcoiu anunță că partidul i-a retras sprijinul politic și că urmează să fie înlocuit și din funcția de secretar de stat pe care o deținea la Ministerul Muncii. Vasilcoiu nu spune care e motivul mazilirii sale, limitându-se să mulțumească organizației PSD Dolj pentru experiența pe care a avut-o.

Mai jos, mesajul transmis de Cristian Vasilcoiu

„Ca să nu aflați din Monitorul Oficial, și cum nimic nu e etern, ba, dimpotrivă, efemer, vă anunț că am fost informat astăzi că organizația PSD Dolj mi-a retras sprijinul politic și că urmează să fiu înlocuit din funcția de secretar de stat din Ministerul Muncii!

Eu vreau să mulțumesc în primul rând organizației PSD Dolj conduse de Claudiu Manda, pentru că a fost de acord să mă propună, acum doi ani și jumătate, în această funcție și că m-a și menținut atâta vreme!

În același timp vreau să mulțumesc primei mele șefe din presă, dar și din Ministerul Muncii, Lia-Olguța Vasilescu, cea care mi-a dat ocazia să ajung și ziarist și demnitar!

De asemenea, le mulțumesc miniștrilor Marius-Constantin Budăi și Simona Bucura-Oprescu pentru sprijinul acordat cât am lucrat împreună, dar și pentru ce am învățat de la ei!

Nu în ultimul rând îi mulțumesc președintelui PSD, totodată prim-ministru al României, pentru susținerea necondiționată pe care mi-a acordat-o de când a preluat președinția partidului!

Au fost doi ani și jumătate grei, plin de provocări, dar și frumoși! Rămân dator pentru această experiență și… viața merge mai departe”, a transmis Vasilcoiu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...