G4Media.ro

Craiovenii au împânzit spațiile dedicate Târgului de Paște care are ca tematică…

sursa foto: Facebook/ Lia Olguta Vasilescu

Craiovenii au împânzit spațiile dedicate Târgului de Paște care are ca tematică povestea „Alice în Țara Minunilor”

Programul Târgului de Paște din Craiova a debutat duminică, 2 aprilie. Primarul Lia Olguța Vasilescu anunță că mii de craioveni au ieșit în cadrul târgului, postând mai multe imagini din spațiile dedicate evenimentului.

„A început nebunia! Mii de oameni au luat cu asalt Târgul de Paște de la Craiova, încă de la primele ore. E frumos în Parcul Romanescu”, a scris Olguța Vasilescu pe contul de facebook.

Ea a anunțat că 20 de agenții de turism se află zilele acestea la Craiova pentru a vizita obiectivele turistice din oraș și pentru a pregăti noi excursii în Bănie.

Târgul de Paște din Craiova se derulează pe parcursul întregii luni, având ca tematică povestea „Alice în Țara Minunilor”. În spațiile dedicate evenimentului se regăsesc elemente/motive din cadrul îndrăgitei povești: căsuțe unicat, pictate, special realizate de artistul Gabriel Rizea, piese de șah de peste un metru, pălării luminate atârnate în copaci, flori gigant, soldăței, peste 100.000 flori, dar și personajul Alice, supradimensionat, care va superviza întregul eveniment de la balconul Casei Bibescu. Nu lipsesc iepurii uriaşi, ouăle gigantice și mulţimea de personaje din poveste care animă evenimentele din cadrul târgului.

Evenimentele din cadrul Târgului de la Craiova erau programate să înceapă în 1 aprilie, dar au fost amânate pentru duminică, 2 aprilie, din cauza vremii, potrivit editie.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. alice asta ( este de la o pusca de vinatoare ? ) este ruda cu olgutza ?