G4Media.ro

Costumele inspirate de serialul „Squid Game”, interzise de Halloween în mai multe…

Sursa Foto: Captură video

Costumele inspirate de serialul „Squid Game”, interzise de Halloween în mai multe şcoli americane. Filmul NETFLIX, considerat violent pentru copii

Costumaţiile inspirate de serialul sud-coreean „Squid Game” au fost interzise în şcoli din statul New York, considerând filmul Netflix de succes prea violent pentru copii, transmite News.ro.

În Statele Unite, pentru a marca tradiţia Halloween, copiii au voie să se costumeze în clasă în ultima zi de şcoală, înainte de sărbătoarea care anul acesta este duminică, notează AFP.

În districtul şcolar Fayetteville-Manlius, situat în nordul statului New York şi de care aparţin şase şcoli, dintre care trei primare, costumele inspirate din serialul „Squid Game” nu vor fi permise vineri „din cauza mesajelor violente pe care le pot inspira”, a indicat directorul şcolii Craig Tice, într-o declaraţie transmisă presei.

Serialul, devenit un fenomen mondial, are personaje provenite din medii marginalizate în Coreea de Sud care participă la jocuri tradiţionale de copii pentru a câştiga o sumă mare de bani. Dar cei care pierd sunt ucişi pe măsură ce progresează, în scene cu multă violenţă.

În serial, toţi jucătorii sunt îmbrăcaţi în costume verzi de prizonieri, în timp ce gardienii lor au combinezoane fucsia şi măşti negre, pe care apare un triunghi, un cerc sau un pătrat potrivit gradului lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ei, filmul asta trebuie privit printr-o prisma filozofica mai mult. Jocurile respective reprezinta un fel de „supapa” prin care poti evada din lumea globalista, din acest capitalism feroce al carui scop este acela de a prinde lumea ca intr-o plasa financiara prin care unii se imbogatesc peste masura, iar atunci cand nu mai esti de folos si nu mai poti „contribui” la imbogatirea „elitei” esti aruncat la marginea societatii, in saracie si uitare. Asadar, acestor oameni li se mai ofera o sansa, fie de a-si reveni financiar si a castiga miliarde in urma finalizarii tuturor jocurilor, fie de a muri in cazul in care nu reusesc. Exista totusi o regula, aceea de a vota pentru iesirea din joc, insa ideea este ca nimic nu-i asteapta dincolo, in lumea reala pe cei care ies, pentru ca daca iesi mai devreme, nu vei castiga absolut nimic. As zice ca filmul este unul psihologic, foarte dur, care poate sa trezeasca cele mai negre sau cele mai frumoase sentimente in acele momente in care viata ta depinde de inteligenta sau forta.

  2. Former New York Gov. Andrew Cuomo was charged with a misdemeanor sex-crime complaint alleging he forcibly touched a woman last Dec. 7 in the governor’s Executive Mansion in Albany.
    Guantanamo ?