G4Media.ro

Coronavirus: Italia anunță cel mai scăzut bilanț din această săptămână / Franța…

Coronavirus: Italia anunță cel mai scăzut bilanț din această săptămână / Franța se apropie de pragul de 20.000 de victime

Numărul deceselor provocate de epidemia de COVID-19 în Italia a crescut duminică cu 433, cel mai scăzut bilanţ zilnic din această săptămână, a comunicat în cursul serii Agenţia de Protecţie Civilă, transmite Reuters.

Sâmbătă au fost raportate 482 de decese, iar vineri 575.

De asemenea, a scăzut şi numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus, de la 3.491 la precedenta raportare la 3.047.

Bilanţul de duminică al deceselor este cel mai scăzut de după 12 aprilie, când au fost consemnate 431, după care a crescut din nou în cursul săptămânii.

Numărul total al deceselor consemnate începând de pe 21 februarie a ajuns la 23.660, al doilea cel mai negru bilanţ după cel din SUA.

În total, în Italia au fost confirmate 178.972 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus în Franţa a ajuns la 19.718, după anunţarea a 395 de morţi sâmbătă, în contextul în care ritmul creşterii numărului de decese a continuat să încetinească, iar numărul de persoane aflate la terapie intensivă a scăzut, informează Reuters.

Jerome Salomon, director general în Ministerul Sănătăţii de la Paris, a declarat în timpul unui briefing de presă că numărul total de persoane aflate în unităţile de terapie intensivă a scăzut pentru a 11-a zi consecutiv, ajungând la 5.744 – cel mai scăzut nivel din 30 martie.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Liderii acestor tari sunt nebuni?Sau numai Trump e rau? Eu cred ca galbejitii au dat cu virusul in tarile occidentale la greu. Cateva exceptii intaresc regula: capitalismul e rau pentru ca promoveaza libertatea, adevarul, prosperitatea pe baze competitive. Hai cu rapciuga comunista, cu prostii si egalitatea in saracie, cu botnita si manati ca vitele in grajd pentru ca deh, uite ce usor rezolvi o epidemie cu biciul si cu executia!!! In lumea libera oamenii se bucura de libertate fiind priviti cu ura de sclavii captivi ai saraciei si egalitarismului, ai propagandei sataniste. Nu poti sa ai un comportament obedient si servil ca in comunism unde o majoritate are buzele tocite pe fundul liderului maxim si se ascunde-n gauri la comanda. In libertate oamenii isi asuma moartea mai demn. Sclavii urla, scancesc si isi ling labele pe intuneric. In libertate oamenii pot striga „Hristos a inviat” si pot avea speranta. In dictatura satanista nimeni nu misca si crapa jalnic ca o in secta strivita sub bocancul porcarului sef.

  2. un comentariu ne publicat..nu place ??!!

  3. un comentariu ne publicat..nu place ??!!
    in italia se v-a icepe vaccinarea pt copii 1-6 ani,personal medical si cat. 65+ ani.in regiunea lazio roma. un se din cadrul apararii civile roma ;pana la ,anul relaxari usoare .2022 un termen ca normalizare.!!!! declaratie pt cadre sanitare si cei din linia prima . Streinache zice la tv jumatatea lui ,iulie iesirea din case ,o perioada scurta si octombrie revenire pana la primavara urmatoare ???!!! nu cere nimeni lamuriri lui nea strainache ??!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.