G4Media.ro

Coronavirus în lumea vedetelor. Ramona Bădescu în lacrimi: Tatăl meu este bolnav,…

Coronavirus în lumea vedetelor. Ramona Bădescu în lacrimi: Tatăl meu este bolnav, însă nu pot ajunge la el de ziua lui

Într-un interviu lung și emoționant pe care l-a acordat joi dimineaţă în cadrul emisiunii „Storie Italiane” de pe canalul Rai1, Ramona Bădescu şi-a povestit drama și a vorbit cu inima deschisă despre durerea pe care o simte pentru că nu poate ajunge la tatăl ei, în România, din cauza pandemiei de Covid-19.

  • Nota Redacției: Ramona Bădescu (52) este o actriță care trăiește în Italia. A practicat și modellingul, iar din 2008 a intrat și în politică.

„Nu există zboruri, România a decis să-și închidă granițele pentru a evita contagierea. Peste câteva zile va fi ziua tatălui meu și va fi pentru prima dată când nu-i voi fi alături », a declarat vedeta Ramona Bădescu.

„Tatăl meu este bolnav și fratele meu, care este medic, îl îngrijeşte. Este fără putere, mă doare să îl știu așa”, a explicat ea. Şi a subliniat: „Pentru mine, familia este foarte importantă, este totul. Au fost alături de mine anul trecut, când am născut. Marele lor vis a fost să aibă un nepot”. Bădescu nu a putut să-și rețină lacrimile: „Mă faci şi pe mine să plâng”, a comentat moderatoarea emisiunii, Eleonora Daniele.

Ramona a vorbit apoi și despre a fi mamă. „Este posibil să devii mamă la 51 de ani – a spus ea vorbind despre maternitatea care a sosit pe neașteptate, anul trecut – eu mi-am dorit mereu să am un copil”, a dezvăluit Ramona Bădescu, explicând că în trecut şi-a conservat prin congelare ovulele, ca măsură de precauție.

Sursa: Il  Messaggero/ Rador/ Traducerea Cătălina Păunel

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Cine a zis ca nu sunt zboruri din Italia spre Romania? Nu e adevarat!!!! Asta trebuie sa joace teatru in orice ocazie ca sa se bage in seama. Si chiar daca nu ar fi ia masina…..

  2. Si-acum, in spiritul rationamentului ganditorului romanas, sa-i administram niste insulte duioase si sa ne-ntrebam cu toata priceperea:
    – Ce cauta asta in politica, ce o recomanda?
    :)))))))))))

    • Pai chiar nu vezi ce o recomanda??? Apoi dacă politica este cea mai mare c. u. r. va, Badeasca este mult, mult mai mare! Și mai perversa! Dacă tăcea., politician simpla rămânea!

  3. Ce trist. Daca nu exista COVID nu se mai imbolnavea nimeni!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.