G4Media.ro

Continuă căutările fetei dispărute în Sibiu în urmă cu trei săptămâni, inclusiv…

sursa foto: Turnul Sfatului

Continuă căutările fetei dispărute în Sibiu în urmă cu trei săptămâni, inclusiv cu drone și elicopter

Căutările pentru găsirea studentei Angelika Claudia Maurer, fata din Sibiu în vârstă de 25 de ani dispărută în urmă cu trei săptămâni continuă pe 2 martie. Șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a declarat într-o conferință de presă care a avut loc miercuri, la sediul IPJ Sibiu, că nu există suspiciune de răpire și că s-a solicitat sprijin și din partea Inspectoratului General pentru Aviație, transmite Turnul Sfatului.

„Sunt angrenate foarte multe forțe pentru că în ciuda tuturor eforturilor noastre de până acum nu am reușit să o găsim pe studenta dispărută. Mâine cred că vor fi peste 100 de persoane, am solicitat și sprijin de la Inspectoratul General pentru aviație, vor fi voluntari cu drone. Este un areal foarte mare și foarte accidentat terenul pe anumite zone, trebuie periat cât mai mult și probabil la un moment o vom și găsi”, a spus, miercuri, șeful IPJ Sibiu.

Elicopterul va survola aria pădurii Dumbrava, dar și deasupra zonelor deschide. Potrivit șefului IPJ Sibiu, la aceste momente nu există suspiciune de răpire.

„În zona respectivă a fost găsit buletinul ei, a fost găsit un telefon. Nu luăm în calcul posibilitatea de răpire. Luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață.”

Articolul complet pe Turnul Sfatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...