G4Media.ro

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Istanbul Memorial Saglik Yatirimlari preia…

Europe's Beating cancer - Diagnosis and treatment - Visit of ICANS, the Cancer Institute of Strasbourg Europe

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Istanbul Memorial Saglik Yatirimlari preia Spitalul de Oncologie Monza

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Istanbul Memorial Saglik Yatirimlari preia Spitalul de Oncologie Monza, potrivit unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

Istanbul Memorial este un furnizor de servicii medicale prin intermediul mai multor spitale din Turcia.

Istanbul Memorial face parte din grupul de companii deţinut de familia Aydin, care activează în mai multe domenii: investiţii în domeniul sănătăţii, comerţul cu amănuntul în sectorul alimentar, comerţul cu amănuntul al textilelor, producerea textilelor şi marketing.

Pe piaţa din România, grupul activează prin intermediul companiei English Home, care deţine magazine prin care se comercializează cu amănuntul produse de casă.

Spitalul de Oncologie Monza este un furnizor de servicii medicale integrate, destinat, în principal, pacienţilor oncologici.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...