G4Media.ro

Compania de autostrăzi: Circulaţia pe A1, Calea 1 între Sibiu și Sebeş…

Compania de autostrăzi: Circulaţia pe A1, Calea 1 între Sibiu și Sebeş se deschide sâmbătă / De luni se închide Calea 2

Lucrările pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu continuă pe Calea 2, Sebeş – Sibiu, iar sâmbătă se va deschide circulaţia pe Calea 1, informează vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform sursei citate, după ce se va deschide sâmbătă, 14 mai, circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu – Sebeş), de luni, 16 mai, se va închide Calea 2 (Sebeş – Sibiu), între nodul rutier Cunţa şi Sălişte, pentru a permite continuarea lucrărilor de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Viaductul Aciliu.

Potrivit CNAIR, finalizarea lucrărilor este estimată pentru data de 4 iunie 2022.

„Traficul, în această etapă a lucrărilor, va fi deviat pe următoarea variantă de ocolire: Nod rutier Cunţa – DJ 1061 intersecţie cu DN 1, km. 351+250 – DN 1 (Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus – Sălişte) – DN 1 km. 330+490 intersecţie cu DC 67 – Nod rutier Sălişte -Al”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii CNAIR menţionează că perioada de execuţie estimată a lucrărilor (16 mai – 4 iunie) la Viaductul Aciliu poate varia în funcţie de condiţiile atmosferice. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bre ciuca pune-l pă liber pe grindăeanu ca strica toate proiectele mari de infrastructura . Iohanius demite-l bre pe grindaeanu bre.nu mai baga bete-n roate tarii.ce faci cu tara asta bre iohanius.