G4Media.ro

Comedia erorilor în Argentina: O televiziune locală anunță moartea dramaturgului William Shakespeare…

Comedia erorilor în Argentina: O televiziune locală anunță moartea dramaturgului William Shakespeare după vaccinul Pfizer

O prezentatoare de televiziune din Argentina a anunțat moartea lui William Shakespeare după vaccinul Pfizer, confundând dramaturgul englez decedat acum patru secole cu primul bărbat din lume inoculat cu un vaccin omologat oficial.

Noelia Novillo, o prezentatoare de știri de la Canal 26, a confundat Bardul cu William „Bill” Shakespeare, un bărbat de 81 de ani din Anglia, care a devenit a doua persoană din lume și primul bărbat din lume care primit vaccinul Pfizer pe 8 decembrie 2020.

William Shakespeare a murit în 1616, în timp ce omonimul său, internat în spitalul universitar din Coventry la momentul primei sale vaccinări – a murit săptămâna aceasta dintr-un accident vascular cerebral fără legătură cu vaccinul.

Avem vești care ne-au uimit pe toți, având în vedere măreția acestui om”, a spus Novillo. „Vorbim despre William Shakespeare și despre moartea sa. Vă vom anunța cum și de ce s-a întâmplat. ”

După imaginile cu Bill Shakespeare care primea vaccinul, prezentatoarea de știri a adăugat: “După cum știm cu toții, este unul dintre cei mai importanți scriitori în limba engleză – pentru mine, maestrul. El era. El a fost primul om care a primit vaccinul împotriva Coronavirus. A murit în Anglia la vârsta de 81 de ani.

Comentariile ironice au curs după aceea pe Twitter, scrie cotidianul The Guardian.

Au fost doar câțiva ani între ei”, a scris un utilizator Twitter.

Să nu plângem pentru William Shakespeare”, a îndemnat altul. “Și-a trăit viața și s-a bucurat de afecțiunea oamenilor timp de secole”.

O astfel de agitație în legătură cu moartea lui William Shakespeare, dar nu au menționat că era atât de bolnav încât nu a produs ceva de succes de secole. Supraevaluat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Merită și cei ca tine niște efecte din astea „adverse”, ar rămâne lumea mai liniștită fără cârcotași ca voi…

  2. A murit ca avea 81 de ani, nu de la vaccin sau covid. Dar deh, voi aveti mai mutle informatii decat noi, muritorii de rand. Inca o dovada ca retelele sociale dubioase si site-urile controversate pe unde umblati sunt mai rapide decat 5G-ul nostru din cip cand vine vorba de research.

  3. Si eu care credeam ca subiectul e materia cenusie lipsa din capul duduii…