G4Media.ro

Coloană de camioane de aproape 20 de kilometri la intrarea în Punctul…

Coloană de camioane de aproape 20 de kilometri la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret, pe partea ucraineană

O coloană de camioane, care se întinde pe aproape 20 de kilometri, s-a format la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret, pe partea ucraineană, transmite Agerpres. Maşinile care transportă mărfuri sunt nevoite să aştepte câteva zile, susţin şoferii, pentru trecerea frontierei spre România, ca urmare a supraaglomerării.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroh Seritan, susţine că poliţiştii de frontieră lucrează la capacitatea maximă.

„Poliţiştii de frontiera lucrează la capacitatea maxima permisă de infrastructura punctului. Vorbim de cinci artere pe sensul de intrare şi trei artere pe sensul de ieşire. Activitatea poliţiştilor de frontieră în ceea ce priveşte controlul documentelor se realizează rapid, dar vorbim şi de alte autorităţi care îşi desfăşoară activitatea în punctul de trecere a frontierei, care la rândul lor desfăşoară controale cu privire la tranzitarea acestor camioane prin PTF Siret. Noi facem tot ceea ce este posibil ca şi activitate a poliţiştilor de frontieră, astfel încât să reducem timpii de aşteptare”, a afirmat Poroh.

O coadă de aproape doi kilometri se înregistrează la Siret şi pe sensul de ieşire din ţară.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ucraina s-a mobilizat contra Rusiei și la noi niște birocrați obosiți și corupți nu sunt în stare să suplimenteze capacitatea punctului de trecere a frontierei.
    În 3 luni de zile n-au fost în stare să amenajeze un teren în dreptul actualului punct de trecere, să pună niște ghișee și să facă câțiva zeci de metri de drum?!

    • Asa e, niste incompetenti…

    • Asta ai inteles tu?….blocajul e generat de vama ucraineană, exporturile care se făceau pe mare sunt acum încărcate pe auto, drumul e pe 2 benzi pe ambele părți ale frontierei, cum dracu sa faci mai multe fluxuri?….de ce crezi ca rusii au expulzat iarăși diplomați români?, prin România și Polonia reușește Ucraina să supraviețuiască economic și militar…

    • Ukraunenii în 2 zile decongestioneaza tot. Dar… românii noștri lucrează ATENȚIE doar 90 de tir. Am stat 14 oore între vămi după ce am terminat toate formalitățile vamale la ukraineni, care au durat 40 de minute, după care 14!!!! ore așteptare pana binevoiesc a lucra romanii. Și purtătorul ala de cuvânt ar face bine sa nu încurce benzile la sectorul marfa sunt 3 benzi pe întrare, la călători sunt 5,dar din birou se vede altfel la un salariu de 9000 de lei cât ia acesta. Va spun e bătaie de joc în vamă Siret la trecerea frontierei pe sensul de intrare cică în UE.

  2. Vad asa o ura impotriva romanilor si o mare dragoste pentru ucraineni. Tara noastra este Romania. Mereu apar aici comentarii contra romanilor parca ar comenta numai rusi. Iubiti-va tara, alta nu aveti!