G4Media.ro

CNN: SUA au retras în 2017 un spion infiltrat la nivel înalt…

CNN: SUA au retras în 2017 un spion infiltrat la nivel înalt în Rusia. Unul dintre motive – teama ca președintele Trump să nu-i devoaleze identitatea din greșeală

SUA au extras în 2017 din Rusia un spion care lucra sub acoperire la nivel înalt, în administrația rusă, transmite CNN, citând surse din Administrația Trump. E vorba despre o persoană de origine rusă, iar unul dintre motivele retragerii a fost îngrijorarea ca președintele Trump să nu dezvăluie din greșeală identitatea sursei în discuțiile cu oficiali ruși, mai arată CNN.

Extragerea din Rusia a sursei de nivel înalt a fost realizată printr-o misiune secretă.

Decizia de a-l scoate din Rusia pe informator a fost luată la puțin timp după întâlnirea din mai 2017 din Biroul Oval între Trump, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov și ambasadorul rus de la acel moment, Serghei Kisliak. La întâlnire au fost discutate informații secrete despre ISIS care fuseseră furnizate de Israel.

Publicitate electorală

Acela a fost momentul în care în interiorul administrației Trump au apărut discuțiile despre necesitatea protejării surse de înalt nivel din Rusia.

Foto: Kremlin (Sursa: Wikipedia)

Citește tot articolul pe CNN

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. Vă rog să publicați traducerea corectă:”…motivul principal– teama ca președintele Trump să nu-i devoaleze identitatea din slăbiciune pentru Crăcănel…”

  • ca de obicei CNN propaga „fake news”

   CIA, White House slam CNN report

   which claimed CIA pulled out spy from Moscow over fears Trump could inadvertently expose spy’s identity

   „The White House on Monday pushed back on a report by CNN that the CIA extracted a spy from Moscow over concerns President Donald Trump could reveal the spy’s identity.”

   The CIA also hit CNN over the report, calling it “misguided” and “false”.

   „CNN’s narrative that the Central Intelligence Agency makes life-or-death decisions based on anything other than objective analysis and sound collection is simply false,” CIA Director for Public Affairs Brittany Bramell said in a statement.

   „Misguided speculation that the President’s handling of our nation’s most sensitive intelligence – which he has access to each and every day – drove an alleged exfiltration operation is inaccurate.”

   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/268658

  • „Ca de obicei” trolul incult și analfabet X-link, slujitor al mafiei PRO(ST)-PSD-ALDE cu falanga ei trumpetisto-putinista „propagă” inepții în folosul interlopilor combinatori ale căror interese le reprezintă. Pentru că nu știe să scrie mai mult de 5 cuvinte, copiază de pe internet texte care, chipurile, ar susține o tâmpenie pe care o promovează el. Și lumea trebuie să creadă, așa se gândește idiotul, cu mintea lui puțină. Evident, și dacă vrea cineva să demonstreze că pământul e plat, sigur găsește în tot internetul un „link” care să susțină asta. Nu înseamnă că e și adevărat. Contează și sursa, în cazul de față o platformă cu vederi religioase care promovează o ideologie de sorginte marxistă, dar contează și cine „propagă” adică un postac compromis, cum este X-link, lipsit de credibilitate și care distribuie numai fake-uri. Culmea e că ce scrie în acest articol citat de trolul imbecil e fix ce spune și CNN, în sensul că există o informație potrivit căreia CIA ar fi extras un spion din Rusia de frică să nu-l deconspire papagalul de trump iar CIA neagă, bineînțeles, că doar nu era să confirme oficial. Exact asta a spus și CNN, nimic altceva, dar X-link e prea cretin ca să priceapă. Nu e ca și cum CNN ar fi publicat o informație seacă, gen albul e negru și vine el acuma și demonstrează ca e fake. CNN a prezentat situația cu toate punctele de vedere exprimate, doar că postacii trumpetisto-putinisti sunt cei care au vrut să se înțeleagă altceva, ca să poată ei să facă propagandă babuinului roșcovan și să susțină paranoia adepților lui: că are cineva ceva cu maimuțoiul care face numai bine, nimic rău și care e prea deștept pentru secolul ăsta.Iar dacă cineva îndrăznește să arate că are curul roșu, e desființat automat, că e stângist, cya e marxist, că e fake și alte tâmpenii ieșite din capete seci.

 2. Bullshit progresist. Nu le-a fost teama de aia care a vandut uraniul american rusilor, dar le e teama de Trump. Bullshit pentru progresisti.

  • Alt suflător în trumpeta, de data asta unul plecat cu „uraniul” la vale. De unde apar panaramele astea, de unde pot scoate atâtea prostii, mare mister. Trăit în staul, ăsta e prea bou să stie ce e aia „progres”ori să înțeleagă că e normal ca ălora să le fie „teamă” de un golan îmbătrânit în rele, agresiv, cu mintea rătăcită, care se crede miezul de la dodoașcă când el, de fapt, e o fleașcă.

 3. Și? Să credem această antena 3 la pătrat din statele unite?

 4. fox news e latrina de la ei

 5. articol contrazis de un reportaj new york times despre acelasi subiect, care spune ca NU trump a devoalat spionul, ci cei care scurgeau la presa informatii in 2017 (fostii sefi de servicii pusi de obama).
  ma mir ca g4media, total neprofesionist, merge dupa fenta fake news cnn.

  • Încă un trol pus să scrie la punctaj despre „presa progresistă”. Postacii inventează afirmații pe care le atribuie celor pe care îi tronează după care tot ei vin și ” contrazic” „fake-ul” pe care ei înșiși l-au produs și l-au aruncat în cârca altora.

 6. Abia astept un film din seria „Mission impossible” cu subectul asta…

  • Se putea abține tocmai incelul analfabet harley care nu înțelege de ce e în viață dar vorbește despre orice? Nu. În prostia lui, își închipuie unul ca el, care pune virgulă între subiect și predicat, poate stabili „credibilitatea”, ea ” însuși”.

 7. Sunt dezamagita de acest tip de article. Sunt fana g4media, dar convingerea mea este ca Trump este cel mai valoros presedinte American.

 8. Faptul că apreciezi g4media ȘI pe Trump nu sună bine pentru g4media, pentru Trump, pentru ambele „mărci” sau pentru tine.
  Alege tu care e răspunsul corect :)))

  • Pe bune? E doar o fantoșă a Mafiei PRO(ST)-PSD-ALDE,secția trumpetisto-putinista. Vor să pară mai mulți decât sunt în realitate, ca să dea impresia că trumpeta spartă are susținere. Trolii joacă un teatru prost cu „anti Rusia” ” anti PSD”, ” anticomunism”,” anti Putin” ca să fie în asentimentul majorității și să capete credibilitate pentru mizeriile lor insidioase, ei susținând, de fapt, dictatura, extremismul, abuzurile, totalitarismul, ura, violența.

 9. pentru acest tip de articole proaste m-am dezabonat si ajung rar pe aici… marea revista de dreapta intoxicata de masinaria de propaganda a democratilor americani, ca si cum ai zice ca tapalaga citeaza antena 3 – e o bomboana provincialismul asta de 2 bani care cica lupta cu psd oferindu-i acestuia ocazia sa se pozeze ca trumpism. Alo, n-ati aflat inca de Russian Hoax? a fost invalidata in justitie cea mai mare teorie a conpiratiei sustinuta de cnn, bbc, cbs, guardian si nyt… dupa demascare audienta CNN a scazut socant cu vreo 30%. asta vreti si voi?