G4Media.ro

CNN anunță că va difuza un film despre Navalnîi, unul dintre cei…

Sursa Foto: CNN

CNN anunță că va difuza un film despre Navalnîi, unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Vladimir Putin

CNN anunță că va difuza dumincă seara (luni dimineața ora României) un film despre Alexei Navalnîi. Filmul CNN „Navalny” îl urmărește pe liderul opoziției ruse, care a fost otrăvit în august 2020 cu un agent neurotoxic în timpul unui zbor spre Moscova. Filmul face un portret intim al unuia dintre cei mai aprigi critici ai președintelui rus Vladimir Putin și îi poartă pe telespectatori în interiorul căutării chinuitoare de răspunsuri după otrăvirea sa.

Când și unde îl pot viziona? Duminică, 24 aprilie, la ora 21:00 ET pe CNN (nr: luni dimineață la ora 4.00 ora României)

Cât durează filmul? 98 de minute

Cine este Navalny? Navalny este un lider al opoziției ruse, critic și activist al Kremlinului. El a fost un important organizator al protestelor de stradă și a expus corupția din guvernul rus pe rețelele de socializare.

El a creat Fundația Anticorupție, o organizație non-profit care investighează corupția în rândul oficialilor de rang înalt din guvernul rus.

În martie, Navalny a fost condamnat la nouă ani într-o închisoare de maximă securitate, potrivit agenției de știri rusești de stat TASS, după ce a fost condamnat pentru fraudă în urma unor acuzații că ar fi furat de la Fundația sa anticorupție. Agenția de știri rusă de stat RIA a relatat că Navalny va face apel la verdictul de vinovăție, potrivit avocatului său.

Cine a realizat filmul? Daniel Roher a regizat documentarul.

„Vreau să reamintesc publicului că băieții răi câștigă dacă oamenilor nu le mai pasă și nu mai acordă atenție, fie că este vorba de autoritarii care se ridică în Brazilia, Ungaria, Turcia, Rusia, China – sau SUA”, a declarat Roher. „Alexey vrea să ne reamintească faptul că nu putem fi inactivi. Vreau ca oamenii să se concentreze asupra acestui lucru atunci când se gândesc la Alexey”.

Sursa: CNN

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Încă un film despre incompetența rușilor?

  2. Sper să-l bage și pe youtube

  3. Navalnîi e omul CIA

    UE si SUA au incercat timp de cativa ani sa-l promoveze si l-au sustinut cu toate fortele pe acest individ. nu functioneaza

    • Asta vine direct de la FSB, minciuna asta? Ia zi mai Misha, pe numele tău real de sovietic odios, când ne dai cu fruntea în buric? Și când vii sa dai, adu pe toți sovieticii tai, ma peej pe existenta și familia lor cu bolta, ca pe tot neamu vostru rusesc imund.

  4. Poate asa aflam si noi cum reuseste sa aiba net in celula cu toata dictatura din Rusia! 😀