G4Media.ro

Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov sunt orașele cu cele mai bune servicii de…

Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov sunt orașele cu cele mai bune servicii de guvernare electronică oferite cetățenilor / Bucureștiul intră în top 10 național cu un singur sector – studiu al Universității Babeș-Bolyai

Orașele Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, Buzău și Oradea stau cel mai bine la capitolul serviciilor de guvernare electronică oferite cetățenilor, dintre toate orașele României, iar Bucureștiul intră în top 10 doar cu Sectorul 3, potrivit unei evaluări a implementării și eficienței guvernării electronice la nivel național, realizată de Universitatea Babeș-Bolyai.

La nivelul tuturor orașelor țării, top 10 este completat de Câmpulung Moldovenesc, Timișoara, București Sector 3, Otopeni și Baia Mare. Sectorul 1 din București urmează pe locul 11 la nivel național, Sectorul 6 – pe locul 17, sectorul 2 – pe locul 26, toate cu un scor de peste 60 din scorul maxim de 100 de puncte, conform evaluării prezentate joi de UBB. Sectoarele bucureștene 4 și 5 nu intră în top 50 național, iar sectorul 5 are un scor sub 50%.

  • În rândul orașelor cu 40-100.000 de locuitori, cel mai bine la capitolul guvernare electronică stau Alexandria (scor 70,6), Vaslui, Alba Iulia, Focșani, Piatra Neamț, Drobeta, Deva, Râmnicu Vâlcea și Bistrița, toate cu peste 60 de puncte.

Citește articolul complet pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Baluta (o bala mai mica) ce facusi bre? Pe ce loc ti-e sectorul?

  2. Sincer, eu ma asteptam ca primele locuri sa fie ocupate de judetele Vaslui, Neamt si Vrancea. Ca doar acolo Marele Partid guverneaza de 30 de ani, neintrerupt. Si am inteles ca nici in Elvetia nu se traieste mai bine decat se traieste acolo. Cu siguranta deci, Arsene, Oprisan & Buzatu ar fi crescut la un nivel nemaintanlit calitatea serviciilor de guvernare electronica, doar ca nenorocitii drogati de la USR le-au taiat cablul de net!

  3. Cluj si sibiu poate da, dar iasov, in nici un caz! Iasov, un oras ghetou, mafie a imobiliarelor si a deseurilor arse in oras si proximitate!!

  4. De Constanta n-am vazut nimic. Banuiesc ca patania de la SPIT cu „pt acces online urcati la etajul 2” a cantarit destul de mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.