G4Media.ro

Cluj: Maraton de vaccinare în weekend pentru sportivi şi angajaţii mai multor…

Cluj: Maraton de vaccinare în weekend pentru sportivi şi angajaţii mai multor companii

Un producător de farmaceutice din Cluj Napoca a anunţat, vineri, organizarea unui maraton al vaccinării în perioada 14-15 mai, la sediul său din municipiu, centrul de vaccinare fiind disponibil şi pentru angajaţii altor companii locale, inclusiv pentru membrii unui club de fotbal, transmite Agerpres.

„Peste 200 de angajaţi şi familiile acestora vor fi vaccinaţi cu serul produs de Pfizer-Biontech în centrul de vaccinare amenajat de Terapia în incinta propriei Unităţi de Studii Clinice şi Bioechivalenţă din Cluj, începând de vineri, 14 mai, timp de două zile, în cadrul maratonului de vaccinare împotriva COVID-19”, a informat fabrica clujeană de medicamente.

Conform organizatorului, activitatea de vaccinare propriu-zisă din acest centru de imunizare va fi asigurată de personal medical specializat şi pregătit corespunzător, iar persoanele vaccinate vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

Centrul a fost autorizat de către Direcţia de Sănătate Publică Cluj, cu sprijinul Prefecturii Cluj şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală a Primăriei Cluj-Napoca şi asigură condiţii optime de păstrare a serurilor pentru imunizare, având agregate frigorifice calificate care permit stocarea vaccinului, respectând astfel toate cerinţele Departamentului de Sănătate Publică pentru acest tip de facilităţi, mai menţionează informarea producătorului clujean de medicamente.

Persoanele care se vor vaccina la acest centru vor primi şi o diplomă de apreciere în semn de recunoştinţă pentru responsabilitatea dovedită în cursa împotriva COVID-19.

Centrul de vaccinare va fi disponibil şi pentru angajaţii altor companii din Cluj şi pentru membri ai clubului de fotbal FC Universitatea Cluj. Compania intenţionează să continue acţiunea de imunizare prin aceste mini-maratoane ce se vor desfăşura în perioada weekend-urilor pe tot parcursul verii, urmând ca acest centru să devină disponibil şi populaţiei largi în următoarea perioadă.

„Solidaritatea celor mai emblematice mărci ale oraşului Cluj-Napoca care îşi unesc forţele în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2 reprezintă un gest de mare responsabilitate care va avea cu siguranţă un impact pozitiv în comunitate şi va contribui la efortul naţional de a opri pandemia şi de a reveni la o viaţă normală, atât în viaţa noastră de zi cu zi, cât şi în cea de afaceri, sprijinind astfel redresarea creşterii economice”, a declarat Dragoş Damian, CEO al companiei clujene.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Davai….davai…ca e gratis!

  2. Davai….davai…ca e gratis!
    Atata indiferenta…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.