G4Media.ro

Cluj: De Crăciun, un bloc cu aproape o sută de apartamente din…

sursa foto: actualdecluj.ro

Cluj: De Crăciun, un bloc cu aproape o sută de apartamente din comuna Baciu a stat fără gaz timp de două zile

Locuitorii unui bloc cu 92 de apartamente din comuna clujeană Baciu – lipită de municipiul Cluj Napoca – au stat fără gaz timp de două zile, chiar în ziua de Crăciun, relatează actualdecluj.ro. Alimentarea cu gaz ar fi fost închisă din cauza unor scurgeri, defecțiune care nu a fost reparată nici după două zile.

Blocul se află situat pe strada Jupiter 10 din comuna Baciu, județul Cluj.

”Blocul a fost deconectat de la rețeaua de gaze naturale în urma depistării unei scurgeri. Încă nu a fost remediată problema, doar promisiuni fără nici un rezultat concret. Căutăm o firmă care poate înlocui conducta cât mai urgent. E de la sine înțeles că în lipsa gazului lipsește și încălzirea, apa caldă iar cei care nu au plită electrică nu pot nici găti”, a reclamat unul dintre locuitorii blocului, Tiberiu Gal.

Omul a spus pentru actualdecluj.ro că avaria la conducta de distribuire a gazelor în bloc s-a înregistrat chiar în ziua de Crăciun și că cei de la E.On nu au remediat problema: „Chiar în ziua de Crăciun, în 25, unul dintre vecini a simțit miros de gaz în scară, blocul are o singură scară, și a sunat la firma de distribuție, la E.On să vină să verifice. Dânșii doar au închis alimentarea, urmând ca noi să luăm legătura cu o firmă agreată care să rezolve problema. Administratorul a contactat mai multe firme, care doar promisiuni au făcut. De atunci nu s-a remediat. Vă dați seama, gazul e vital pe strada asta”.

sursa foto: actualdecluj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...