G4Media.ro

Ciolacu, întrebat dacă a mai vorbit cu ambasadorul României în SUA: ”Nu.…

sursa foto: Ambasada României la Washington

Ciolacu, întrebat dacă a mai vorbit cu ambasadorul României în SUA: ”Nu. Și nici nu voi mai discuta pentru o lungă perioadă/ Cred că doamna ministru va discuta cu președintele”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, într-un interviu difuzat marți seară, la Antena 3, că dacă ar fi fost președinte, în atribuțiile căruia intră politica externă, l-ar fi schimbat din funcție pe ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

Întrebat dacă l-ar fi chemat în țară pe Muraru, dacă era președinte, după incidentul de luni, Ciolacu a răspuns: ”Categoric” și a adăugat: ”Cred că doamna ministru va discuta cu președintele”. Ciolacu a declarat că nu a mai discutat cu Muraru după eveniment și ”nici nu va mai discuta pentru o lungă perioadă” și că singura persoană cu care a discutat este ministrul de Externe Luminița Odobescu, care face parte din cabinetul său.

Reacţia premierului vine după ce Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a afirmat că a fost exclus de la întâlnirele politice pe care premierul Marcel Ciolacu le va avea în Statele Unite ale Americii şi a declarat, la întâlnirea cu românii din SUA, că rolul său în această vizită s-a încheiat.

Andrei Muraru a declarat în faţa comunităţii de români din SUA că îi doreşte lui Marcel Ciolacu să aibă parte de întâlniri de substanţă pentru prosperitatea şi securitatea românilor.

  • “Rolul meu în această vizită se încheie aici. Mulţumesc echipei mele de la Ambasada României de la Washington pentru efortul depus în ultimele zile pentru a facilita întâlnirile din următoarele zile. Însă domnul prim-ministru a considerat că nu este necesară participarea reprezentanţilor ambasadei României la Washington la întâlnirile politice din următoarele zile. Acestea fiind spuse, domnule prim-ministru, nu-mi rămâne decât să vă doresc foarte mult succes, dumneavoastră şi echipei guvernamentale, pentru că succesul dumneavoastră aici în America înseamnă succesul României. Şi, în definitiv, vă dorim ceea ce ne dorim cu toţii, întâlniri de substanţă, rodnice pentru pacea, prosperitatea şi securitatea românilor”, a afirmat ambasadorul Andrei Muraru.

Marcel Ciolacu i-a vorbit lui Muraru despre ”răbdare”, iar marți seară a adăugat că un om care nu trece prin toate etapele în viață, ”ajunge într-un moment în care se va face de râs”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Atat covrigarul cat si majoritatea ambasadorilor pusi de Klawn nu reprezinta Romania ci doar interele lor de gasca si afacerile lor de familie.

  2. are dreptate. Fara gluma, venise sefa? da, el nu avea ce cauta. fara gluma, „vorbesti engleza fara translator”? Mars afara intelectualule. La noi te chinui sa citesti in romana.
    Ciolacu presedinte!!!!!! Oare drula comenteaza sfatuit de ghinea? ca doar are contract cu partidul de „educati si cinstiti” si ei nu sunt anti-sistem cum scrie in ideologia partidului pe site. ei fac munca pro-bono si tipa cand un MARE om anchetat politic cuU o vasta experienta in sanatate a akuns din greseala ministru al sanatatii. de 2 ori. inmultit cu 20 experienta ca ministru nu atinge culmile nebanuite ale aprofundarii studiilor economice. (10 ani sa termini o facultate cu 2 mastere maxim 6ani), Ups am devenit toxic. Dar nu era atac era dilema. Cu ce e mai rau ciolacu cu bac dupa 10 ani? nu e „profesionist”. Unchi matusi? Nu au fost cadre in securitate …. sta mai bine ciolacu.

  3. Din comentariului de mai sus, gândul m-a dus la vechea concepție despre originile sănătoase în comunism , se pare că este genetică mentalitatea asta la români.

  4. Răzbunător covrigarul incult, este doar un preludiu la ce ne-ar aștepta cu el la putere!

  5. ȘI ce voiai, covrigare? Să te-nvețe amabsadorul engleză pe repede-nainte?