G4Media.ro

Cine este bărbatul din Chiajna care și-a sechestrat fetița de 6 ani,…

Sursa Foto: Marin Burtea/ Facebook

Cine este bărbatul din Chiajna care și-a sechestrat fetița de 6 ani, a amenințat că aruncă locuința în aer cu butelii și s-a predat după cea mai lungă negociere cu poliția

Bărbatul din comuna Chiajna, care și-a sechestrat fetița de 6 ani în cursul zilei de joi și s-a predat după 28 de ore, se numește Marin Burtea, are 42 de ani și lucrează ca zilier, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate negocierilor. Potrivit postărilor de pe pagina de Facebook, s-a căsătorit cu actuala soție în mai 2022 iar fetița era a cuplului.

Vecinii lui Burtea susțin că era o fire violentă și că își bătea soția, sora și părinții. Ei mai susțin că în trecut ar fi făcut închisoare și că ar avea o condamnare de 10 luni pentru conducere fără permis.

Burtea s-a predat după ce la locuința sa a sosit o avocată din București despre care a spus că are încredere.  Avocata a precizat că fetița va rămâne la bunica și la mătușa ei. Poliția a anunțat că minora nu a suferit vătămări coroporale.

Bărbatul a fost dus la spital, urmând să fie condus ulterior la IPJ Ilfov.

Notă: Alex Costache este și reporter la știrile TVR

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Lombroso a fost un geniu!

  2. Cre’ca politia a uitat sa precizeze de prezenta interlopului iordan 😂😂 ca de fapt ala l-a scos din casa pe de.m.ent. Ma gandeam eu, cum draqului unul care munceste ca zilier are ditamai casa dichisita pe strada aia 😂