G4Media.ro

Charles Michel se declară „șocat de imaginile bântuitoare ale atrocităţilor comise de…

Sursa foto: European Council

Charles Michel se declară „șocat de imaginile bântuitoare ale atrocităţilor comise de armata rusă” în Ucraina și anunță noi sancțiuni ale UE împotriva Moscovei

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a acuzat, duminică, armata rusă că a comis “atrocităţi” în regiunea Kiev şi a anunţat că urmează mai multe sancţiuni împotriva Moscovei, transmite News.ro.

“Şocat de imaginile bântuitoare ale atrocităţilor comise de armata rusă în regiunea Kiev eliberată.

UE ajută Ucraina şi organizaţiile neguvernamentale să strângă dovezi necesare pentru urmărirea în instanţele internaţionale.

Urmează mai multe sancţiuni UE şi mai multă susţinere”, a scris Michel pe Twitter cu hashtag-ul BuchaMassacre.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a distribuit în pe rețelele de socializare imagini şocante de la Bucha, cu următoarele precizări: “Masacrul de la Bucha a fost deliberat. Ruşii vor să elimine cât de mulţi ucraineni pot. Trebuie să îi oprim şi să îi dăm afară. Cer ACUM noi sancţiuni devastatoare ale G7: embargo în privinţa petrolului, gazelor, cărbuni; închiderea tuturor porturilor pentru navele şi bunurile ruseşti, deconectarea tuturor băncilor ruseşti de la SWIFT”.

 • Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional. Fotografiile postate de Kuleba pot fi vizualizate aici.

Sursa foto: European Council

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. „Cer ACUM noi sancţiuni devastatoare ale G7: embargo în privinţa petrolului, gazelor, cărbuni; închiderea tuturor porturilor pentru navele şi bunurile ruseşti…”
  Ma intreb, omul asta e intre la minte?! Este singur pe lume? Daca se putea,se facea pana acum. Rusia a primit peste 700 de sanctiuni.

 2. E socat?
  Corect
  Dar de Siria, Irak, Afghanistan, Libia, Sudan, Yemen, Ciad, Eritreea, Etiopia, Myanmar, Sahara Occidentala unde USA a fost prezenta direct sau prin interpuși nu e șocat?
  Asta avem cu lgbt-isti în fruntea ue

  • Singurul vostru argument impotriva SUA/UE e doar indoctrinarea LGBTQ+.
   S-a stricat cismeaua? Pacat, stiam ca voi puteti mult mai mult.

  • @Venganza

   Du-te la Disneyland fata mea ! Ti-a oferit dl Godzilla o sumedenie de exemple de crime împotriva umanității. Pt ce au lasat în urma lor intolerantii apostoli ai democrației numai văduve, orfani și lacrimi ? Câți oameni mor zilnic în Yemen ? Cu ce arme sunt omorâți ? Nu exista morți buni și morți răi că așa vrem noi. Agresiunile trebuie judecate cu aceeași unitate de măsură. Nu contesta nimeni nici cât rău ne-au făcut rusii cum nu contestă nimeni șansa noastră ca suntem în NATO si UE datorita PSD, dar nu putem judeca războiul cu doua seturi de standarde după cum ne convine. Noi, pacifistii care visam la pace si condamnam toate războaiele in egala masura, indiferent de agresor, am ajuns sa fim numiti putinisti. RUSINE !

 3. Aștept sa zica la fel de Siria, Irak, Sudan, Ciad, Libia, Afghanistan, Myanmar, Etiopia, Eritreea, Liban, Burkina, Sahara Occidentala unde USA s-au bagat

  • Nu va plictisiți sa repetate același text de 40 de zile de laboratoarele cu semipareza mintala ale Moscovei? Sunteți foarte plictisitori spunând aceleași platitudini mincinoase pe repetat.

  • Ei primesc mesajele in plic din laboratoarele FSB.

 4. Poate va decideti mai repede sa impuneti un embargo total asupra rusiei…

 5. Godzilla, normal ca toata lumea civizilizata e socata de ceea ce fac salbaticii de rusi in ucraina. Si nu cred ca e pe aceeasi treapta civilizatia europeana cu bananierii de care ai povestit. Se omoara intre ei, se detoneaza etc, totul ca asa le a “poruncit alah”. O camila se cumpara cu femei si fete, ca sa intelegi mai multe. Da, tot oameni sunt si aceia, dar cand se omoara singuri intre ei pe “poruncile lui alah” in sec 21, parca iti vine sa mai treci cu vederea.. si inca ceva- in minim 95% din conflictele din Africa, Rusia e la mijloc, nu America. Ca sa intelegi mai bine cauta si vezi cu ce arme omoara distrusii aia de rebeli sate intregi de africani!

 6. Mai bine mai târziu decât niciodată. Rușii se vor opri când țările nato îi vor obliga. Dacă Ucraina primește armament ofensiv se vor opri la Moscova. Bine ar fi ca Moscova să plătească și pecuniar tot ce au distrus.. Uman au plătit destul. La sfârșitul războiului, rușii vor avea de trei ori mai mulți morți decât ucrainienii. Acum de necaz bombardează civilii.

 7. A iesit la interval si papacioclistul asta de Charla es? E si el unul din aia care l-au pupat in dos pe Puthler.