G4Media.ro

Cercetătorii de la Hong Kong au publicat o nouă imagine a virusului…

Cercetătorii de la Hong Kong au publicat o nouă imagine a virusului la microscop. Cazurile de infectare cu coronavirus în Coreea de Sud s-au dublat în ultimele 24 de ore

Facultatea de Medicină Li Ka Shing a Universităţii din Hong Kong a publicat o nouă imagine a virusului la microscop, potrivit CNN, citată de News.ro.

La microscop, punctele galbene reprezintă particulele virale iar albastrul este suprafaţa celulei.

După patru decese şi 18 contaminări în Iran de miercuri, Libanul anunţă vineri primul caz de pneumonie virală Covid-19, şi Israel a afirmat că unul dintre cetăţenii său plasat în carantină pe nava Diamond Princess a fost testat pozitiv.

Anterior, mai multe cazuri au fost înregistrate în Egipt şi Emiratele Arabe Unite.

Cel puţin cinci sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus Covid-19 au fost înregistrate în închisori din trei provincii chineze, iar mai mulţi oficiali au fost demişi din funcţii.

Coreea de Sud a raportat o creştere importantă a cazurilor, cu 52, ajungând la 156. Majoritatea noilor cazuri au fost înregistrate în oraşul Daegu, unde au fost luate măsuri speciale pentru controlarea răspândirii coronavirusului.

Potrivit OMS, virusul a contaminat deja mai mult de 75.000 de persoane în China şi 1.100 în alte părţi în lume. Epidemia a provocoat deja moartea a mai mult de 2.200 de oameni.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Cercetatorii din HK 🙂

  2. Asta spune cam totul despre realitatea datelor oferite de China.

  3. Coreea de Sud are deja +346 de cazuri. Italia avea mai deunăzi doar 2 cazuri. Acum are 22 de cazuri active in orase pe care le-a pus in lock-down. Întrebarea este: câți din locuitorii orașelor respective au călătorit deja in alte localității sau in afara țării si ii infectează si pe alții? Sper ca licitația in România pentru măști, echipamente, kit-URI de analize si eventualele tratamente care au dat rezultate sa se finalizeze pana in Martie – asta dacă mai găsesc ceva pe piața!

  4. Zici ca e monstrul din Loch Ness… Pun pariu ca daca dau search pe net, gasesc mai multe poze facute de cercetatorii chinezi cu monstru’, sau cu … Big Foot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.