G4Media.ro

Cele cinci categorii de profesori și elevi care vor face cursurile tot…

Cele cinci categorii de profesori și elevi care vor face cursurile tot de acasă și dacă se deschid școlile. Plus: trebuie schimbat orarul astfel ca eventualele ore online să fie grupate

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că există cinci categorii de elevi și profesori care vor continua să facă ore online chiar dacă școlile se vor deschide din 8 februarie. Reamintim că o decizie finală privind redeschiderea școlilor va fi luată mâine.

Iată cele cinci categorii:

1. elevii care au vulnerabilități medicale
2. elevii cu simptome de Covid
3. elevii care au aparținători în familie cu vulnerabilități
4. profesorii cu vulnerabilități medicale
5. profesorii care au simptome de Covid

”Programul orar trebuie realizat de școală astfel încât elevii să aibă orele online grupate”, a mai spus Cîmpeanu referitor la cazurile în care mai mulți profesori de la anumită școală vor fi forțați să susțină orele online. (Foto: Deutsche Welle)

În curs de actualizare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Până când? Adică trebuie să vină și momentul când alegi între vaccin și risc. Odată ce toată lumea are acces la vaccin, sper să termine cu aberațiile de orar mixt și ore de acasă…

    • Pana când trece pandemia. Ce treaba ai tu cu ce fac alții? Ai copil? Ft bine, trimite-l la școală. Sa nu te f*** grija de ce fac alții, nu este problema ta.