G4Media.ro

Cel mai grav îngheţ produs în ultimele decenii în Brazilia şi costurile…

Cel mai grav îngheţ produs în ultimele decenii în Brazilia şi costurile mari de transport ar putea urca preţurile cafelei la niveluri record

Cel mai grav îngheţ produs în ultimele decenii în Brazilia şi costurile mari de transport determinate de pandemia de Covid-19 vor urca preţurile cafelei la niveluri record multianuale, în următoarele săptămâni, transmite agenția Reuters, citată de news.ro.

Creşterea preţurilor cafelei va avea drept consecinţă costul mai mare al unui coş de cumpărături, în urma majorării preţurilor unor alimente precum pâinea, uleiurile vegetale şi zahărul,

Un indice privind preţurile alimentelor la nivel mondial calculat de agenţia pentru alimente a Naţiunilor Unite a crescut în iulie cu 31%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, într-o perioadă în care mulţi cumpărători au probleme financiare din cauza pandemiei.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Pretul cafelei a scazut destul de mult in ultimii ani, cresterea nu cred ca va fi atat de mare incat preturile in retail sa fie peste cele de acum 4-5 ani. Asta e, flux si reflux.

  2. Lasă că o să scadă prețul când se vor resimți efectele încălzirii globale.

  3. Asta e răzbunarea Robustei, că de ani de zile toată cafeaua din magazine era 100% Arabica.

  4. Ati uitat de el?

  5. Îngheț, in Brazilia? Pai nu era mantra încălzirii globale? De la încălzire e mai frig?

    • Așa justifică cei ce nu cred în încălzirea globală. E normal să apară și perioade de ger cumplit nu doar de căldură. Doar că cele de căldură domină și dau recorduri în serie. Atunci când un echilibru se rupe apar variații mari între extreme. Asta e explicația.

    • Ei…. Ion e renumit pentru idioțenia sa, nu ai ce sa educi! El are opinii puține, stupide si fixe! Suna a politician USL(AUR)-UDMR.