G4Media.ro

Cel mai bogat câine din lume vinde o vilă situată în Miami…

Sursa foto: Captură video

Cel mai bogat câine din lume vinde o vilă situată în Miami /  Pentru proprietatea deținută în trecut de Madonna se cer 32 de milioane de dolari

Gunther al VI-lea, cel mai bogat câine din lume, cu o avere ce valorează jumătate de miliard de dolari, își vinde proprietatea din Miami pentru 31,75 milioane de dolari, anunță Forbes.

Această proprietate a aparținut cândva legendei muzicii pop Madonna în anii 1990, după ce ea a cumpărat-o pentru prima dată pentru 7,5 milioane de dolari, și a fost recent listată de cel mai bogat câine din lume, un ciobanesc german pe nume Gunther al VI-lea.

Câinele a moștenit averea de la Karlotta Liebenstein, care a murit în 1992. Aceasta nu a avut copii, dar și-a prețuit animalele și și-a lăsat averea câinelui ei, Gunther al III-lea. Gunther al VI-lea, descendentul câinelui moștenitor a preluat averea care a crescut la 500 de milioane de dolari datorită investițiilor imobiliare și proiectelor strategice.

Câinele provine dintr-o descendență care datează de 40 de ani și șase generații.

Managerii Gunther Group gestionează îngrijirea de zi cu zi a lui Gunther al VI-lea, îi supraveghează sănătatea și bunăstarea și iau decizii cu privire la cum să-i investească averea. Gunther VI are multe proprietăți în întreaga lume, inclusiv această proprietate din Miami și o casă în Toscana, unde locuiește în principal, precum și Florența și Milano. De asemenea, proprietatea sa a investit în imobiliare, edituri, echipe sportive, cluburi de noapte și cercetare științifică.

Gunther al IV-lea a achiziționat pentru prima dată fosta proprietate a Madonnei în 2000.

Imobilul este situat într-un cartier prestigios și este o reședință închisă ultra-privată, situată pe un teren de dimensiuni generoase, care se întinde pe 51.000 de metri pătrați.

Casa emblematică a fost construită pentru prima dată în 1928 și de atunci a fost renovată și actualizată modern. Are o arhitectură în stil mediteranean, cu o suprafață de 8.400 de metri pătrați, având nouă dormitoare și 8 băi.

Proprietatea este listată de Ruthie și Ethan Assouline de la The Assouline Team at Compass.

„Am vândut nenumărate case de mai multe milioane de dolari, dar aceasta este cu siguranță o premieră”, spune Ruthie Assouline pentru Forbes. „Când mi s-a spus inițial că un câine deține proprietatea, nu am crezut”, a spus agentul imobiliar. „În timpul primei mele întâlniri cu Gunther, a alergat și mi-a dat un sărut uriaș și mi-a lins rujul”, a mai completat Assouline.

Sursa foto: Captură video

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Vă rog să corectați, vila a aparținut pisicii Madonei.
  Știre de la spitalul de psihiatrie.

 2. Și ne întrebăm de ce exista oameni care cred că pământul e plat, antivaccinisti, qanoni, kardasieni….
  Fitilul e aprins, să vedem cat de lung e…

 3. Poate cumpără şi Parcul Herăstrău, să ridice blocuri care zgârie şi muşcă norii.

 4. Ar putea fi un premier mai bun decat ce avem noi la guvernare.

 5. Si eu subscriu!

 6. Welcome to the clown world ladies and gentlemen!

 7. Deci cainele vinde! Ma intreb cum „suna” anuntul pe limba caineasca?……