G4Media.ro

Ce înseamnă și cum se aplică scenariile colorate anunțate de președinte pentru…

Ce înseamnă și cum se aplică scenariile colorate anunțate de președinte pentru redeschiderea școlilor: Exercițiu pe situația din București

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că școala se va redeschide în septembrie după mai multe scenarii, care vor fi aplicate în funcție de situația epidemiologică din fiecare localitate în parte. Ce înseamnă și cum se aplică, în fapt, scenariile verde, galben și roșu pentru redeschiderea școlilor? Folosind datele sumare care există în acest moment și modelul de aplicabilitate, așa cum a fost explicat de președintele țării, EduPedu.ro a făcut un exercițiu explicativ, folosind drept exemplu municipiul București.

 • Orașul București a fost ales pentru că, în cazul său, autoritățile raportează date privind numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus, în timp ce pentru restul țării situația este agregată pe județe.

Președintele Iohannis a anunțat că indicele de referință din punct de vedere epidemiologic este numărul de cazuri cumulate din ultimele 14 zile per mia de locuitori.

Citește analiza integrală pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

 1. Scenarii colorate in zadar!
  Astăzi sunt haită de elevi pe strada, in parc, oriunde fara masca,fara distantare sociala si care vor raspandi cov19 in comunitate.
  Sunt zeci de mii de copii care se pupa, se harjonesc fara nicio grija!
  Care o sa fie efectul?
  Valuri de infectari.
  Si daca scoala se închide si profesorii se infecteaza cine mai face ONLINE?
  E nepăsare mare si era mai simplu daca porneau un program national de creditare a părinților de achiziție de tablete/laptopuri pentru odraslele lor.
  Care au telefoane de top dar scoala nu e interesanta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.