G4Media.ro

Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă cu parlamentarii PNL / Florin Cîțu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă cu parlamentarii PNL / Florin Cîțu a participat și el la ședința de la Vila Lac, după ce a atacat Guvernul

Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu parlamentarii PNL chestiuni organizatorice la întâlnirea de la Vila Lac, însă problema unei eventuale înlocuiri a lui Florin Cîțu de la șefia Senatului nu s-a discutat, deoarece fostul lider liberal a participat în cele din urmă la ședință, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la întâlnire. De notat că Florin Cîțu a lansat cu puțin timp înaintea ședinței un atac furibund la adresa guvernului, acuzat că nu performează economic. (Detalii aici)

La întâlnirea de la Vila Lac s-ar fi decis ca în cursul acestei săptămâni să aibă loc o ședință a Biroului Executiv pentru a face nominalizarea pentru funcția de ministru al fondurilor europene. Potrivit surselor G4, actualul ministru interimar al fondurilor europene, Marcel Boloș, ar urma să fie propus ministru plin. La ministerul Digitalizării, portofoliu ocupat în prezent de Boloș, ar urma să fie nominalizat Sabin Sărmaș.

Tot la întâlirea cu premierul Ciucă, despre care sursele G4Media susțin că a fost ”foarte apreciată de parlamentari după o lungă perioadă de timp”, s-ar fi decis organizarea unui Consiliu Național la sfârșitul lunii mai precum și liga aleșilor locali ai PNL. Cîțu ar fi organizat o singură întâlnire cu parlamentarii după ce a fost ales președintele PNL.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

 

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. exact la momentul oportun toata natiunea va intelege substanta de economist(premier ) a lui citu si cea de presedinte viitor a lui ciuca .

  2. A îng, a îng, a îng… Asta au discutat !

  3. Am crezut că au auzit de recesiune, s-au speriat și s-au strâns laolaltă de frică!

  4. Noi am observat ca dupa fiecare intalnire al lor urmeaza sa faca o prostie, voi ati observat? 😀

  5. Sunt din ce in ce mai patrati astia, si la cap, si la…costume… 2/2