G4Media.ro

Carduri culturale cu reduceri în domeniile educației, sportiv și divertisment în Timișoara,…

Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Timișoara

Carduri culturale cu reduceri în domeniile educației, sportiv și divertisment în Timișoara, de la Institutul Francez

Luna Francofoniei se încheie cu o surpriză pentru iubitorii de cultură, în anul Capitalei Europene a Culturii, când cardul CulturaPLUS aduce şi mai multe reduceri la o serie de parteneri din domeniile culturii, educaţiei, sportiv şi de divertisment, transmite Agerpres.ro.

Lansat în anul 2008, cardul a fost creat ca un element indispensabil, versatil, care să faciliteze accesul la activităţile îndrăgite. Prin noua identitate vizuală, simplă şi modernă, Institutul Francez Timişoara (IFT) doreşte să evidenţieze mai mult ideea de punte de legătură pe care o creează acest card între consumatorii şi organizatorii de activităţi culturale, anunţă un comunicat al IFT, remis, miercuri, AGERPRES.

Cardul CulturaPLUS promovează parteneriatul între instituţiile din Timişoara, cu scopul de a atrage publicul larg către noi practici culturale. Centrul Cultural German s-a alăturat proiectului, împreună cu ceilalţi parteneri.

De 15 ani, Cardul CulturaPlus le oferă deţinătorilor săi o serie de beneficii şi reduceri unice în oraş, precum acces gratuit la biblioteci şi reduceri la librării, bilete cu preţ redus la teatre, la filarmonică, la muzeu şi la spectacole pentru copii şi pentru adulţi, precum şi tarife preferenţiale pentru înscrieri la cluburi educative şi sportive.

Noua identitate vizuală vine şi cu o serie de reduceri la cele mai îndrăgite cafenele din oraş.

La ceas aniversar, cardul CulturaPLUS poate fi achiziţionat la preţ redus (60 lei pentru copii şi 70 lei pentru adulţi) la Institutul Francez din Timişoara, în perioada 29 – 31 martie.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...