G4Media.ro

Captură de droguri în valoare de 90 de milioane într-un raid în…

Captură de droguri în valoare de 90 de milioane într-un raid în largul coastei statului Sinaloa din Mexic

Marina mexicană a confiscat droguri ilegale în valoare de zeci de milioane de dolari într-un raid recent efectuat în largul coastei statului Sinaloa, a declarat sâmbătă parchetul, citat de dpa.

Drogurile – 2,5 tone de metamfetamină şi 100 000 de pastile de fentanil – au fost descoperite în timpul inspectării unei ambarcaţiuni care naviga cu instalaţiile de iluminare închise pe timp de noapte, a specificat Parchetul federal într-un comunicat. Două persoane au fost reţinute.

Captura confiscată a fost estimată de experţi la peste 90 milioane de dolari, conform postului de televiziune Televisia.

Potrivit oficialilor mexicani, există în prezent o cerere crescută de fentanil, un opioid sintetic care creează o dependenţă puternică şi este uşor de introdus ilegal. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. In ultimul timp multe stiri negative despre Mexic pe G4. E un fel de razbunare pentru umilintele la care au fost supusi “turistii” romani? Personal nu ma intereseaza Mexic, problemele lor si nici turismul in Mexic. Nu ma intereseaza un stat aproape esuat in care crimele monstruoase sunt ceva cotidian.