G4Media.ro

Campionatul german de fotbal se reia la 15 mai/ Italia încă nu…

Campionatul german de fotbal se reia la 15 mai/ Italia încă nu a hotărât începerea Serie A

Adunarea generală a Ligii Profesioniste Germane (DFL), întrunită miercuri, a decis că Bundesliga se va relua la 15 mai, informează lequipe.fr, care citează agenţia SID.

Decizia nu a fost luată în unanimitate, clubul Werder Bremen propunând ca meciurile să se reia o săptămână mai târziu, transmite News.ro.

Cancelarul Angela Merkel a declarat, miercuri, că meciurile campionatului german se pot relua începând cu a doua jumătate a lunii mai, respectând regulile convenite.

„Bundesliga se poate relua începând cu a doua jumătate a lunii mai, respectând regulile convenite. Ultimele cifre ale Institutului Robert-Koch sunt foarte pozitive. Am ajuns în punctul în care am reuşit să încetinim răspândirea virusului”, a declarat cancelarul.

Bayern Munchen conduce în clasament, cu 55 de puncte, urmată de Borussia Dortmund, cu 51 de puncte şi de RB Leipzig, cu 50 de puncte.

În schimb, ministrul italian al Sportului, Vicenzo Spadafora, a declarat că este imposibil să ofere o dată certă pentru reluarea campionatului de fotbal, informează gazzetta.it.

„Linia mea (şi cea a Guvernului) nu s-a schimbat: cu toţii sperăm să se reia campionatele, dar astăzi este imposibil să oferim o dată certă, înainte de a vedea cum va evolua curba de contagiune în următoarele două săptămâni”, a declarat Spadafora, în Camera Deputaţilor.

Sursa foto: Facebook\ FC Bayern München

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.