G4Media.ro

Campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrații din Turcia, organizată în Sectorul…

Photo by Adem ALTAN / AFP

Campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrații din Turcia, organizată în Sectorul 4 / Donațiile pot fi duse începând de joi la Liceul Tehnologic Dacia

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, anunță organizarea unei campanii de strângere de ajutoare pentru sinistrații din Turcia, începând de joi, la Liceul Tehnologic Dacia, situat pe strada Grigore Marin nr. 42-44.

„Comunitatea Sectorului 4 oferă ajutor familiilor rămase pe drumuri în urma seismelor care au zguduit Turcia. Începând de mâine și până luni, 13 februarie, între orele 08.00 și 20.00, toți cei care doresc să-i ajute pe cei afectați de distrugerile provocate de cutremurele ce au avut loc în Turcia pot veni la Liceul Tehnologic Dacia, situat pe strada Grigore Marin nr. 42-44, din Sectorul 4. Aici se vor colecta ajutoarele destinate sinistraților”, a scris Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Pot fi aduse obiecte de îmbrăcăminte (paltoane, geci, haine groase), produse de igienă și de curățenie, alimente neperisabile (conserve), dar și baterii, lanterne, pături sau saci de dormit, corturi, paturi pliabile, saltele, generatoare, radiatoare și aeroterme.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...