G4Media.ro

Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea de…

sursa foto: Pexels/ Pixabay

Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea de la nivelul P1, al Palatului Parlamentului pe următorii 2 ani / Valoarea estimată a contractului – 3,9 milioane de lei fără TVA

Camera Deputaţilor vrea să concesioneze serviciile de alimentaţie de tip bufet-cafenea de la nivelul P1, al Palatului Parlamentului pe următorii 2 ani , ofertele putând fi depuse până în data de 25 iulie. Contractul, estimat la 3,9 milioane de lei fără TVA, poate fi prelungit cu încă 12 luni.

Valoarea minimă estimată a contractului este de 3.894.951,92 lei fără TVA şi reprezintă valoarea estimată, pentru perioada de 24 luni, ce conţine cifra totala de afaceri a concesionarului pe durata contractului, precum si valoarea tuturor bunurilor care ii sunt puse la dispozitie, în functie de care se vor elabora şi evalua ofertele.

Valoarea maximă estimată a contractului, de 5.842.427,87 lei fără TVA reprezintă valoarea estimata care include şi valoarea posibilelor suplimentări pentru o perioadă de inca 12 luni,

Contractul vizează concesionare serviciilor de alimentaţie publică tip cafenea-bufet, la bufetul situat la nivelul P1, prin asigurarea serviciilor de pregătire şi servire a mesei precum şi produse preambalate, produse de cofetărie şi patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc., pentru o perioadă de 24 luni, cu posibilitatea de prelungire cu max. 12 luni.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels/ Pixabay

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Aha! Acolo unde cafeaua e 1-2 lei și un meniu 10 lei și unde pu.limea n-are voie sa intre. De asta li se pare ca reducerea prețului la carburant cu o ciuca (50 de bani) este de ajuns. Sunt rupți de realitate cu totul, trebuie aduși cu picioarele pe pământ.