G4Media.ro

Plata impozitelor pe clădiri, terenuri și mașini se va amâna până pe…

Plata impozitelor pe clădiri, terenuri și mașini se va amâna până pe 30 iunie prin OUG

Termenul limită pentru plata impozitelor pe clădiri, terenuri și mașini se prelungește din 31 martie până pe 30 iunie, a anunțat ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, pe Facebook. Amânarea va fi făcută prin OUG în prima ședință de guvern, odată ce un guvern va fi votat în parlament.

Cîțu a mai spus că bonificația pentru plata integrală până la termen va fi păstrată.

Postarea integrală a lui Cîțu:

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020,

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local.

Aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanță de urgenta în prima ședință de guvern.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. I-a mai rămas prin buzunarul ciuruit vreo ordonanță de urgență de pe vremurile alea bune, când erau cu puteri depline ?!?

 2. Vai, multumim maritului PNL!!!!In alte tari le platesc utilitatile si anuleaza impozitele, iar la noi se proroga. Sunt curios cum o sa-si plateasca impozitele cei care pun lacatul pe afacere din cauza coronavirusului.

  • Cea mai bună soluție ar fi ca toți politicienii sa muncească pe gratis 3 luni. Ca oricum nu merita mai mult

  • Acuma stiu ca de ieri „CUIE MATZU” dar a luat o hotarare buna necesara si in timp util, e o prima masura poate le va lua si pe restul

 3. Cutu cutu na grivei,preș edinte dacă vrei, că prim ministru nu ti-a plăcut javră ordinară
  M.u.i.e PNL = PSD, aceeași jigodie

  • Cine e prostalaul asta?

 4. Care zicea că Câțu ( nu, nu e o greșeală de exprimare) e un inconștient. Gata, a salvat economia! Ce dacă a atacat cursul leu/euro acum câțiva ani , împreună cu alți liberali ? Cu decizia asta a rezolvat tot! O să ajungem s-o regretăm pe Dăncilă. Măcar nu e bețivă, ca Șică ! Că la prostie, jigodism și hoție sunt cam la fel toți: PSD, PNL, USR, ALDE,Pro România, PLUS și UDMR. Să mă scuze Nea Mele, dar nu știu numele partidului lui.

 5. Auzi la Pârțu, termen limita! Altii au adunat datorii de milioane in decurs de n ani de zile, dupa care li se sterg datoriile! Limita e doar pentru prosti, iar bonificatia oricum a fost introdusa dinainte in impozit, e la fel ca si reducerile de la magazine sa prosteasca fraierii.

  • Interesant. Cine sunt cei cărora li s-au șters datoriile? Ar trebui făcute niște investigații mai amănunțite pe tema asta si apoi făcute publice rezultatele.

  • Glumești? Chestiile astea sunt publice, se știe absolut tot, ștergerea datoriilor a fost facută chiar de către ANAF și Guvernul României, iar beneficiarii sunt de la cele mai înalte niveluri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.