G4Media.ro

BREAKING Ministerul Educației va face denunț penal în cazul anunțurilor false de…

BREAKING Ministerul Educației va face denunț penal în cazul anunțurilor false de reîncepere a anului școlar, distribuite pe rețelele de socializare: Organele abilitate să identifice persoanele vinovate pentru distribuirea unor înscrisuri false

Ministerul Educației anunță că va face denunț penal în cazul anunțurilor false de reîncepere a anului școlar, distribuite pe rețelele de socializare. “Organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea unor înscrisuri false”, anunță Ministerul, într-un comunicat oficial. Instituția precizează că “structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată”.

 • Anunțurile false vin pe fondul amânării unei decizii oficiale finale din partea Ministerului Educației cu privire la structura anului în curs și la destinul examenelor.

Reacția oficială a Ministerului vine după ce pe rețelele de socializare a apărut un ordin fals privind reluarea în școli a cursurilor suspendate din cauza pandemiei COVID 19. Documentul – catalogat oficial drept un fals de către Ministerul Educației – simula inclusiv semnătura ministrului și antetele guvernului și al ministerului. Amintim că este pentru a doua oară în aceeași săptămână când structuri false ale anului școlar sunt distribuite pe rețelele de socializare.

Anunțul oficial al Ministerului Educației:

“Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate pentru distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului.

Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.”

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Cine să identifice infractorii, când toate instituțiile statului corupt au conduceri numite politic, iar subordonații sunt membrii de partid, roșu?!

 2. Da???Esti cumva mataluta,de te agiti! S-au dus vremurile cu stirile „pe surse”.Fiecare sa-si asume responsabilitatea, daca o are!

 3. Culmea tupeului PSD-ist ! Cine vorbeste ?
  Veo, prosta pamantuluii,
  Ministra Invatamantului !
  Profesoara de lucru manual, Veo, sau, poate de handjob !

 4. sa nu se ajunga inapoi la minister sau pe la o ambasada mai la rasarit

 5. Cred ca un autodenunt si izolarea verbala erau mult mai bune!!!

 6. E 1 aprilie boilor. Inca nu am murit!

 7. Salariile în învățământ 100%?

 8. cum plm face plangere cand nu stie sa scrie ?

 9. Boomerul nu intelege cum merge netul. Penibil. Nici macar PSD nu era atat de penibil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.