G4Media.ro

BREAKING Donald Trump a fost condamnat penal / Este primul președinte american…

sursa foto: Getty Images/AFP (Photo by Kevin Dietsch / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

BREAKING Donald Trump a fost condamnat penal / Este primul președinte american condamnat/ Jurații l-au declarat vinovat de 34 de capete de acuzare / Pronunțarea sentinței, pe 11 iulie

Fostul președinte american Donald Trump a fost declarat vinovat de către un juriu, joi, într-un proces istoric, și devine astfel primul fost președinte american condamnat pentru o infracțiune, în timp ce încearcă să se întoarcă la Casa Albă, scrie BBC.

Pronunțarea sentinței va avea loc pe 11 iulie, iar judecătorul poate să aleagă să îl condamne pe Trump fie la închisoare, fie la plata unei amenzi penale.

Jurații l-au declarat pe Trump vinovat de toate cele 34 de acuzații care i-au fost aduse. Donald Trump a fost declarat vinovat de falsificarea registrelor de afaceri pentru a ascunde o plată în schimbul tăcerii făcută fostei vedete porno Stormy Daniels.

Cei 12 jurați au deliberat timp de două zile înainte de a ajunge la un verdict unanim.

Judecătorul Juan Merchan a respins demersul lui Trump de achitare a acuzațiilor.

El a declarat presei: „A fost o rușine, a fost un proces măsluit” și l-a atacat pe judecătorul Juan Merchan, care a prezidat cazul.

Instanța a audiat 22 de martori pe parcursul a șase săptămâni, inclusiv pe Stormy Daniels, a cărei presupusă întâlnire sexuală cu Trump s-a aflat în centrul acestui caz.

Procurorii l-au acuzat pe Trump că a luat parte la o conspirație ilegală pentru a submina integritatea alegerilor din 2016 și la un plan ilegal de suprimare a informațiilor negative.

Trump a fost acuzat inclusiv că a ascuns o plată făcută de fostul său avocat pentru a cumpăra tăcerea fostei vedete de filme pentru adulți Stormy Daniels cu puțin timp înainte de alegerile din 2016. Ea trebuia să păstreze tăcerea în legătură cu presupusa lor întâlnire sexuală care a avut loc în timp ce el era căsătorit cu cea de-a treia soţie a sa, Melania.

El a pledat nevinovat și a susținut, fără dovezi, că urmărirea penală a fost motivată politic.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Amenda sa primeasca… Altfel o sa fie martirizat la greu si multi il vor vota. Doamne fereste…

 2. Hai, poate nu se desființează NATO la anul 🙏🙏🙏!!!

  • Ce legatura are NATO cu condamnarea lui Tramp ? Te deranjaza NATO pe tine ? Cine esti tu ,o cârpa ?

  • Nici eu nu cred ca ar desfiinta Nato vreodata. A avut ocazia… Nato pentru America e o mina de AUR. Din foarte mult pct de vedere.

 3. @Nic…Adica vroia sa zica ca daca e condamnat Trump,nu mai iasa presedinte ,Iar daca iasa presedinte a tot amenintat ca dizolva NATO.Daca mai citeai vreo 2-3 comentarii deale lui din sutele pe care le-a scris pe g4 ti-ai fi dat seama ca e pro occidental.
  Doar ca ce sa te astepti de la analfabetii functionali care nu inteleg o subtilitate ,si arunca vorbe grele.

 4. Oare are nevoie de cazier ca să candideze? :))

 5. Lașul rage ca un tigru, dar la luptă este o șopârlă. @ Nici în visele apocaliptice ale piticului_mongoloid_crăcănat_atomic_samagonez și ale fraților lui de cruce din orban.ichistan și ciuruitului din slovak.istan, moș.lulă ăsta decrepit tromp.(e)tist de la Săcărâmb cu părul vâlvoi feștelit blond forțat, chiar dacă îl recomandă starleta adultă Stormy Daniels și multe matrapazlâcuri (citește : condamnat pentru 34 capete de acuzare), nu ajunge niciodată în biroul oval unde altă dată în mandatul saxofonistului avocata stagiară Monica Lewinsky „făcea legea„ sau când o să fiu eu pastor la mormoni. @ Sommelier la „Casa fără gânduri cu țambal și hârdău„ – da ! Mulți ani cu executare ! 🙁 🙁

 6. Atitudinea lui Trump este aidoma atitudinii lui Putin – ori eu ori nimeni altcineva. Din acest motiv se plac și se susțin reciproc. Venind pe plaiurile mioritice, trumpismul este identic cu aurismul. Acelasi parcurs instabil, periculos și violent ar urma și România cu AUR cooptat la guvernare. Sigur, demența unor americani susținători ai roșcovanului este de-a dreptul șocantă dar aceasta creează și platforma pe care F.Rusă și Chinna vor invada propagandistic electoratul american, generând tensiuni foarte mari în societate. Suficient de mari încât să oblige administrația de la Washington să abandoneze o parte dintre problemele globale de securitate. În golul creat își vor face apariția șacalii de la Moscova și Beijing care, odată întrați în acest spațiu vital, nu-i va mai scoate nimeni, pentru multe zeci de ani. Nori negri se văd la orizontul democrației, chiar imperfecte cum este aceasta înzilele noastre.

 7. Poate intră în Cartea Recordurilor cu 34 de capete de acuzare. E un pericol public, ar trebui dat la o parte cumva. O să răstoarne totul dacă iese președinte.