G4Media.ro

BREAKING Cum se deschid școlile în fiecare localitate. Bucureștiul este în scenariul…

BREAKING Cum se deschid școlile în fiecare localitate. Bucureștiul este în scenariul galben / Ministerul Educației a publicat scenariile pentru toată țara (DOCUMENT)

Ministerul Educației a publicat, vineri, scenariile pentru deschiderea școlilor în care se află fiecare localitate din țară.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat că 149 de localități sunt acum în scenariul roșu, iar 903 localități în scenariul galben, restul de 2881 fiind în verde.

Bucureștiul se află în scenariul galben, adică vor fi reluate activitățile în creșe, grădinițe, clasele 0-4, precum și clasele terminale de gimnaziu și liceu – 8, 12 și 13.

Între cele 149 de localități aflate în scenariul roșu se regăsesc și municipiile Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Baia Mare, Zalău, Codlea, Orăștie, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Vatra Dornei, Rădăuți și orașele Ghimbav, Turceni, Otopeni, Popești Leordeni, Bragadiru.

Lista cu scenariile în care se află fiecare localitate poate fi consultată aici

Scenariile anunțate de autorități pentru revenirea copiilor la școală începând de luni:

Scenariul verde – incidența cumulată în ultimele 14 zile mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – revin toți copiii la școală

Scenariul galben – incidența între 1 și 3 la 1.000 de locuitori – se reiau activitățile în creșe, grădinițe, clasele 0-4, 8, 12 și 13

Scenariul roșu – incidența mai mare de 3/1.000 – se reiau activitățile în creșe, grădinițe, clasele 0-4

sursa foto: Inspectoratul Școlar al Municipiului București/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Prostia secolului!!! Lumea moare pe capete, și ei deschid școlile. Vor focare de infecție. As fi votat și cu Putin, dacă îmi garanta ca nu deschide școlile. Dragi guvernanți geniali, copiii sunt imprevizibili și fără discernământ. Pot oricând sa se îmbolnăvească unii de la alții și așijderea și pe profesori, bunici, părinți. Sunteți niște oameni inconștienți și RĂUVOITORI – în frunte cu Câmpeanu și iohannis.

  2. Si părinții au pus presiune pe autorități pentru deschiderea scolilor (petiții, scrisori deschise, sondaje in care cei mai mulți erau pentru deschiderea scolilor) pentru ca s-au săturat să aibă grijă de propriii copii.
    Se pare ca suntem puțini cei care preferăm siguranta si scoala on line…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.