G4Media.ro

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare, după…

Sursă foto: G4Media.ro

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare, după ce acestea au fost suspendate din cauza unor defecte de fabricație

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare, a anunţat luni Administraţia Federală a Aviaţiei (FDA), transmite CNBC.

Livrările avioanelor cu fuselaj larg au fost suspendate în mare parte în ultimii doi ani, deoarece autorităţile de reglementare şi Boeing au analizat o serie de defecte de fabricaţie.

”Boeing a făcut modificările necesare pentru a se asigura că 787 Dreamliner îndeplineşte toate standardele de certificare”, a spus FAA într-un comunicat.

”FAA va inspecta fiecare aeronavă înainte de emiterea unui certificat de navigabilitate şi autorizarea pentru livrare.”

Clienţii, printre care American Airlines şi United Airlines, s-au confruntat cu întârzierile de livrare, chiar în perioada în care cererea de călătorii a crescut în acest an.

Directorul financiar al American Airlines, Derek Kerr, a estimat luna trecută că transportatorul va primi un avion Dreamliner de la Boeing la începutul lunii august, ceea ce înseamnă că operatorul aerian va fi primul sau printre primii care va primi unul dintre avioanele de la fabrica Boeing din Carolina de Sud.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter